3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov stále drží třetí místo


Branky


0

V zajímavém souboji uspěli domací hráčí, kdy skvělý výkon předvedl brankář Žilka, který obvykle nastupuje v útoku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě se do vedení dostal domácí tým, když využil chybu na straně hostí, kdy se střelecky prosadil Pavel Liška 1:0. Chvíli na to se po rohovém kopu prosadil hlavičkou Pavel Navrátil a stav byl rázem 2:0.  Domácí tým se tímto skórem uklidnil a iniciativu na hřišti přebrali hosté, kteři si vytvořili i spoustu šanci, ale v bráně se překonával Žilka. Domacím se ještě během poločasu podařilo pakrát zahrozit, ale žádná další branka už nepadla v prvním poločase, a tak byl výsledeke 2:0.

V druhém poločase opět byla aktivina na straně hostí, ale dnes jim nebylo přáno vstřelit branku. Naopak Němec přidal třetí branku a bylo rozhodnuto. Posledních 20 minut už Určice odpadly a utkání se spíše jen dohrávalo a Horní Štěpánov si hlídal výsledek. Výraznou zásluhu na domácím vítězství 3:0 měl brankář Žilka.



Ohlasy k zápasu


Horní Štěpánov
Patrik Müller (trenér Horního Štěpánova): Vstřelili jsme branku v první minutě, což nás uklidnilo. Hosté nás chvílemi přehrávali, ale nás podržel brankář Žilka, který obvykle hraje v útoku, ale dnes musel do brány, protože jsou naši oba brankáři zranění. Dnes si v brance počínal jako ostřílený kozák a zápas se mu velmi povedl. Přestože, jsme vedli o poločase 2:0 tak hosté nebyli horším týmem, ale naštěstí neproměnili šance. V druhém poločase jsme přidali třetí branku, a posledních 20 minut jsme byli lepším týmem. Nejlepším hráčem byl brankář Žilka.

TJ Sokol Určice B
David Mudrý (trenér Určic "B"): Inkasovali jsme hned v první minutě, následně jsme dostali druhou branku. Pak jsme byli herně lepší, ale selhali jsme v koncovce. V druhém poločase jsme hráli ještě dobře, ale posledních 20 minut jsme odešli. Dnes jsem zklamaný z dnešního zápasu. Dnes nikoho nezvolím jako nejlepšího hráče utkání.



Sestavy


Horní Štěpánov
M. Žilka [-] - P. Liška [-] , P. Navrátil [-] , O. Ščudla [-] , M. Sigl [-] - R. Žondra [-] , R. Deutsch [-] , M. Khýr [-] - L. Klimeš [-] (88. F. Hartl [-] ) , P. Liška [-] (70. M. Červinka [-] ) , L. Němec [-]

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - .. Kadlec [-] , M. Pospíšil [-] , J. Frehar [-] , M. Grulich [-] (78. R. Mlčoch [-] ) - L. Nakládal [-] (72. D. Mudrý [-] ) , E. Dreksler [-] , P. Hochman [-] , M. Hýbl [-] - P. Zapletal [-] (78. T. Ježek [-] ) , M. Mohelník [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.