0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalka čtvrtý zápas za sebou dala čtyři branky


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celé utkání výrazně ovlivnil sílne déšť před začátkem zápasu. Na některých místech stála voda, která výrazně ovlivňovala hru. V úvodu měli více navrch domácí, kteří hrozili především střelami z větší vzdálenosti. Se všemi pokusy si poradil Molčík. Největší šanci měli domácí, kdy Molčík míč vyrazil a k dorážce se dostal Hangurbadžo, ale Molčík opět skvěle zasáhl. Hosté se snažili hrozit z brejkových situacích. Ve 23. minutě se prosadil střelou k tyči Novák 0:1. Domácí se nestačili vzpamovat a Skalka znovu trestala po přihrávce do vápna od Karáska, domácí brankář míč vyrazil, Novákovu ránu zvládl reflexivně vyrazit, ale na dorážku M. Glouzara neměl nárok 0:2. Po této brance opět hosté zkoušeli střelbu z dálky po jedné z nich se jim podařilo trefit břevno. Následně měla Skalka další šance po brejku, které ale nedotáhla do konce, buď nepřesnou střelou nebo pokaženou finální přihrávkou. Poločas vyhrála Skalka 0:2.

V druhém poločase si hosté nevypracovali moc šanci. Nějaké nebezpečné náznami měli pouze po rohových kopech, ale hosté se ubránili. Naopak Skalka byla v druhém poločase výrazně lepší a vytvářela si dostatek šancí. Velkou šanci měl po svém sólu Prokop, ale povedený zákrok domácího brankáře, následna dorážka hlavičkou skončila nad brankou. Krásný moment předvedl po odraženém rohovém kopu P. Mlčoch, který trefil krásně míč z 30 metrů a trefil břevno.Chvíli na to vystřelil Mráček a jeho pokus po odraženém míči skončil v síti, kdy jeho rána trefila Nováka 0:3. Další šance Skalky skončili většinou na dobrých ofsidových pastech domacích. V 89. minutě se ještě po rohovém kopu Spisara prosadil hlavičkou Slamenec 0:4. Skalka si odváží z Brodku zasloužené 3 body za vítězství 0:4.



Ohlasy k zápasu


Sokol Brodek u PV
David Mezuliánek (trenér Brodku u Pv): Já jsem dneska samozřejmě naštvaný, když spočítám hráče, kteří nám chyběli pro zranění Fialka, Piňos, Martin Kaplánek byl na služebně pryč, Patrik Gábor je velký talent, ale kašle na to. Zbořil jede raději na svatbu kamarádovi, místo toho, aby nám šel pomoct, kdyby to bylo z rodiny tak neřeknu, ale jsem na ně hrozně naštvaný, protože jsme hráli v sestavě, kdy musel hrát i dorostenec a Kolařík, který hraje za béčko. Dneska nám to prostě nevyšlo, ale ty body mohly být. Mohlo to být vyrovnanější utkání, hrálo se o čtvrté místo, což by mohla být motivace pro všechny. My jsme si vytvořili na začátku dvě šance, a pak už byla Skalka lepším týmem a zaslouženě vyhrála. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Petr Gamberský.

FK Skalka 2011
Stanislav Prečan (trenér FK Skalka 2011): Před zápasem jsme věděli, že Brodek je daleko lepší v útoku než v obraně, tomu jsme přizpůsobili naši taktiku, že budeme hrát ze zabezpečené obrany a přecházet do rychlých protiútoku. Prvních dvacet minut měl Brodek více ze hry, měl zhruba tři brankové příležitosti. Postupně jsme hru vyrovnávali a hrozili jsme brejky, bohužel některé útoky nám zastavovala voda, která stála na hřišti. Po jedné útočné akci jsme dali branku a následně druhou a poločas jsme vyhrali 0:2. Druhý poločas nastoupil Brodek s tím, že musel hrát, nám se dařilo útoky zastavovat už před vápnem, tudíž se nedostával ani ke střelám. Naopak my jsme byli daleko nebezpečnější. Posléze jsme přidali třetí branku, pak už Brodek rezignoval a měli jsme zápas ve svých rukou. V závěru jsme po rohovém kopu přidali čtvrtý gól a zaslouženě jsme vyhráli. Klukům chci poděkovat za předvedený výkon, odehráli jsme perfektní zápas, všechny bych chtěl pochválit a hlavně bych chtěl vyzdvihnout Jirku Karáska, který odehrál v útoku výborný zápas.



Sestavy


Sokol Brodek u PV
M. Fürst [-] - L. Frys [-] , P. Gamberský [-] , R. Hudeček [-] , J. Matoušek [-] - L. Zatloukal [-] , P. Soldán [-] , R. Kolařík [-] (55. M. Smejkal [-] ) , I. Hangurbadžo [-] - R. Šimeček [-] , J. Typner [-]

FK Skalka 2011
P. Molčík [-] - P. Slamenec [-] , O. Mlčoch [-] , L. Mráček [-] , R. Pinkava [-] - R. Prokop [-] (75. O. Spisar [-] ) , M. Vogl [-] , P. Mlčoch [-] , M. Glouzar [-] - J. Karásek [-] (85. A. Glouzar [-] ) , D. Novák [-] (80. M. Šubrt [-] )

ŽK: 85. P. Soldán .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.