L. Tyl 76.
1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal šel v Přemyslovicích stranou


Branky


76. L. Tyl - 80. J. Doležal
0

Po skvělém zákroku Kamila Konečného všichni oněměli, protože poté přišel náraz hlavou do tyčky. Následně musel být domácí brankář převezen do nemocnice. Podle dostupných informací by už měl být relativně v pořádku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo hned od začátku vyrovnané. Celkově to nebylo pro diváky moc pohledné utkání. Během prvního poločasu předvedl Kamil Konečný dva velmi dobré zákroky, bohužel při tom druhém v 37. minutě narazil hlavou do tyčky. Následně byl domácí brankář sanitkou převezen do nemocnice. Do brány se postavil stoper Sláma, jelikož na střídačce nebyl nahrádní brankář. První poločas se následně už spíše jenom dohrával a skončil 0:0.

V druhém poločase jakoby hráči měli v sobě zranění domácího brankáře. V podstatě brankové přiležitosti byly na obou stranách rovnoměrné. Domácí dostal do vedení v 76. minutě Tyl, který se prosadil ve skrumáži hráčů bodlem – 1:0. Chvíli na to mohl přidat druhou branku Barna, který se řítil sám na brankáře, ale kopl míč mimo branku. Tuto situaci mohl vyřešit daleko lépe. Místo toho se prosadil Doležal – 1:1. Utkání nakonec skončilo 1:1. Rozhodnout nakonec musel penaltový rozstřel.

Na straně domacích nemproměnil Jan Konečný, v druhé sérii uspěl Pírek.

Za hosty kopali Tomeček, Šedivý, Studený a všichni tři střelci proměnili.



Ohlasy k zápasu


Sokol Přemyslovice
Jaroslav Liška (trenér Přemyslovic): "V 37. minutě se nám zranil brankář a do brány musel stoper Sláma. Celé utkání ovlivnila naše neproměněná velká šance chvíli předtím, než jsme inkasovali. Utkání bylo vyrovnané. My jsme měli tři velké šance, Vrahovice také měly tři velké šance. Penalty jsou vabank. Dnes jsme chtěli právě uhrát výsledek pro Kamila Konečného. Pro nás je to ztrátové, ale vzhledem k improvizacím bod bereme. Nejlepším hráčem byl Jan Špaček, který hrál opravdu skvěle. Po tom zraněním mi nakonec nešlo, pak ani o body, ale o zdraví Kamila. Nakonec v závěru zápasu dokonce dojel na utkání se sešitou hlavou."

Sokol Vrahovice
Pavel Zapletal (trenér Vrahovic): "Celé utkání bylo remízové. Pro diváka to bylo z obou stran hrůza. Zápas výrazně ovlivnila situace, kdy brankář předvedl skvělý zákrok a narazil hlavou do tyčky a musela přijet záchranka. Pak už se zápas spíše dohrával. My i oni jsme dali šťastné branky. Nejlepšími hráči byli Závodský a Šedivý."



Sestavy


Sokol Přemyslovice
K. Konečný [-] (37. J. Ráček [-] ) - R. Kučera [-] , J. Sláma [-] , J. Konečný [-] , J. Špaček [-] - R. Grulich [-] (55. O. Barna [-] ) , L. Tyl [-] , D. Pírek [-] , D. Možný [-] - M. Mucha [-] , R. Cita [-]

Sokol Vrahovice
D. Pokorný [-] - J. Doležal [-] , J. Klíč [-] , A. Šedivý [-] , M. Zavodský [-] - D. Prucek [-] , D. Jodl [-] , P. Michalec [-] , J. Tomeček [-] - M. Kučera [-] (80. D. Kratochvíl [-] ) , J. Studený [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.