Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radim Miler se mohl oholit


Branky


0

V kabině Kralic proběhla sázka, že až vstřelí domácí hráči branku, tak se může Kralický brankář oholit, což se domácím hráčům povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu utkání drželi více míč hráči Smržic, kteří svého soupeře přehrávali, ale jejich útoky končili většinou před vápnem. Naopak domací si dokázali vypracovat tři dobré šance, ale ani jedna branku nepřinesla, a tak hosté ve 40. minutě se dostali do vedení, kdy se prosadil Kotlár 0:1. O chvíli později přidal další branku opět Kotlar 0:2. První poločas tedy skončil 0:2.

V druhém poločase opět pokračovala hra v podobném tempu. Domácím se nakonec podařilo snížit na 1:2, kdy se prosadil Hrubý. Hosté trošku znervozněli a domácí měli další šanci, kterou se jím nepodařilo proměnit, a tak se na druhé straně prosadil Kalandřík 1:3. V 80. minutě se na brankáře řitil Kotlár, ale pokus přelobovat brankáře mu nevyšel a míč skončil v rukavicich Vykopala. Utkání nakonec skončilo 1:3.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice na Hané B
Vladimír Horák (hrající trenér Kralic "B"): Opět jsme nastoupili s třemi dorostenci a nehráli jsme vůbec špatně, ikdyž Smržice měli navrch. V prvním poločase jsme měli tři gólovky, které jsme neproměnili. Oni nám dali ze dvou brejku dvě branky. Z ohledem na to, jak probíhá naše jaro, tak jsme byl spokojen. Kluci se snažili. V druhé půli šel do brány Vykopal a Miler šel do útoku. U Radima Milera proběhla sázka, že když vstřelíme branku, tak se oholí, takže úkol jsme splnili. Nejlepším hráčem byl Mráček a opět Miller.

TJ Smržice
Jiří Přikryl (trenér Smržic):: Měli jsme míč více na kopačkách, ale první branku jsme dali před koncem poločasu a následně hned druhý. V druhé půlce jsme dostali na 2:1 a bylo to trochu nervóznější, ale do deseti minut jsme přidali uklidňující branku. Domácí měli také šance, ale neproměnili. My jsme naopak většinou volili přihrávku místo zakončení. Měli jsme více ze hry, ale nebyli jsme schopni to dotáhnout do konce. Nejlepším hráčem byl Jiří Kalandřík.



Sestavy


FC Kralice na Hané B
R. Miler [-] - D. Losman [-] , L. Dvořák [-] , P. Pospíšil [-] , J. Mráček [-] - Z. Hrubý [-] , L. Petržela [-] , D. Němčík [-] , V. Horák [-] (46. A. Vykopal [-] ) - R. Ličman [-] , F. Řezáč [-]

TJ Smržice
A. Kollmann [-] - T. Studený [-] , M. Martiňák [-] , J. Tomiga [-] (78. P. Gottvald [-] ) , L. Martínek [-] - T. Doseděl [-] , R. Kotlár [-] , L. Klus [-] , J. Kalandřík [-] - D. Bajer [-] (60. .. Nezval [-] ) , V. Studený [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.