Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haná přeje Nezamyslice ve šlágru kola


Branky


0

Možná až překvapivý výsledek i výkon byl viděn ve šlágru kola druhého a prvního týmu. Domácí zaslouženě vyhráli 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty se odehrávali převážně ve středu hřiště. Nezamyslice možná o kousíčel lépe kombinovaly, ale výraznější šanci si za prvních třicet minut nevytvořil ani jeden tým. Následně začínali být aktivnější domácí, kteří vstřelili branku deset minut před koncem poločasu, kdy byl faulován Strouhal na hranici vápna a z přímého kopu podstřelil zeď a míč skončil v síti 1:0. Míč možná ještě ve zdi tečoval Martin Kolář. Hosté se nestačili oklepat a ve 42. minutě inkasovali druhou ránu, kdy se prosadil opět Strouhal 2:0. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

V druhém poločase pokračoval stejný scénař, který byl k vidění posledních patnáct minut prvního poločasu. Haná byla lepším týmem vytvářela si šance. Těch největších gólovék si vypracovala takových osm a v 52. minutě se jedna ujala, kdy se prosadil opět Strouhal 3:0. Uběhlo pár minut a padla další branka. Zatloukal se prosadil v 59. minutě a bylo to 4:0. Čtvrt hodiny před koncem měl obrovskou šanci střídající Dan Kolář, když napálil tyč a hned nato se ocitl sám před gólmanem jeho brátr Martin Kolář, ovšem mířil mimo. Haná si jedinou velkou šanci vypracovala deset minut před koncem, ale povedenou střelu do šibenice skvěle zlikvidoval Lošťák. Další branka v utkání už k vidění nebyla a utkání skončilo 4:0 pro Hanou.

 



Ohlasy k zápasu


Haná Prostějov
Martin Kolář (trenér Haná PV):: Prvních deset minut nemastná, neslaná hra. Potom jsme se zlepšili a zaslouženě jsme vyhráli, kdy jsme hosty pustili do jedné šance. My jsme dnes měli, tak osm velkých šancí a dali jsme čtyři. Nejlepšími hráči byli Trnavský a Strouhal.

Haná Nezamyslice
Tomáš Mariánek (hráč Nezamyslic): Třicet minut jsme hráli docela vyrovnanou hru. Následně po mojí chybě jsme inkasovali a sesypali jsme se, nebyli jsme si schopni si přihrát na dva metry, na tož dvě nahrávky za sebou. Následně jsme do poločasu inkasovali ještě jednou. My jsme se v šatně zkusili povzbudit, ale bída pokračovala i ve druhém poločase. Domácí přidali ještě dvě branky a mohli přidat i více branek.



Sestavy


Haná Prostějov
Z. Lošťák [-] - I. Jančiar [-] , M. Čermák [-] , M. Trnavský [-] , M. Kolář [-] - R. Frnka [-] , J. Mašík [-] , M. Krupička [-] (78. J. Zbožínek [-] ) , M. Vyskočil [-] (60. M. Ondráček [-] ) - M. Zatloukal [-] , D. Strouhal [-] (65. D. Kolář [-] )

Haná Nezamyslice
V. Soldát [-] - D. Hájek [-] , M. Lakomý [-] , L. Král [-] , J. Machálek [-] - M. Přikryl [-] (75. T. Novotný [-] ) , T. Mariánek [-] , P. Horák [-] , M. Musil [-] - J. Dostálík [-] (46. Z. Špička [-] ) , M. Máj [-] (80. L. Moler [-] )

Místo: UMTRA,Prostějov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.