Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halouzka hattrickem sestřelil Zdětín


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v první munutě musel hostující gólman likvidovat Drekslerův centr z rohu. Vzápětí se podobná situace opakovala na druhé straně hřiště, ale Navrátil v souboji s brankářem se také neprosadil. V 10. minutě vystřelil Halouzka těsně mimo. Chvíli na to po rohu hlavičkoval nepřesně Zapletal. Ve 28. minutě zahrozil Zdětín. Řehulka unikl po levém Křídle, přihrál Hlavinkovi a ten ve velké šanci zakončoval nad branku. Z následného protiútoku se gólově prosadil Pavel, který zajistil svému mužstvu vedení - 1:0. Jednalo se o šťastnou branku, kdy se míč dostal po několika odrazech až ke střelci branky. V 34. minutě se v malém vápně dostal k míči nepokrytý Halouzka a pohodlně podruhé pokořil Volfa - 2:0. Poločas vyhráli domácí 2:0.

V úvodu druhé půle vystrašil hostujícího brankáře Halouzka. Jeho tečovanou střelu z dálky, vytěsnil Volf nad břevno. V 51. minutě se řítil sám na domácího gólmana Holinka, ale neuspěl. A tak se potvrdilo známé rčení nedáš - dostaneš. Zapletal po levém křídle potáhl míč, přihrál Halouzkovi a ten zvýšil vedení domácích na 3:0. V 58. minutě Pavel na brankáře Zdětína v jasné šanci nevyzrál. Chvíli na to se na druhé straně vyznamenal Pokorný, který střelu Navrátila vyrazil reflexivně na roh. V 69. minutě odpískal hlavní rozhodčí pokutový kop za faul v šestnáctce. Míč si na značku pokutového kopu postavil Zdráhal a s přehledem zavěsil - 3:1. Po několika minutách Zdráhal brutálně fauloval domácího Zapletala a uviděl červenou kartu. Zapletal zůstal ležet na hřišti a utkání již nedohrál. Otřesený odešel na střídačku a musel být střídán. Rozhodčí ani na chvíli nezaváhal a ukázal Zdráhalovi červenou kartu. V 82. minutě se na hranici velkého vápna uvolnil Halouzka a nechytatelnou bombou k tyči dal výsledku konečnou podobu - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Určice B
David Mudrý (trenér Určic "B"): Spokojenost se třemi body. Dnes nám pomohli kluci z dorostu a dva kluci z áčka, kteří se potřebovali rozehrát, protože za áčko moc nehráli. My jsme měli celkově převahu na balónu. Hosté byli takticky zalezlí na svojí půlce. My jsme dobívali branku. Dali jsme náhodnou branku, která byla zasloužená. Následně jsme přidali ještě jednu branku. Pak jsme vypadli z tempa a hosté měli dva sólové úniky, ale podržel nás Honza Pokorný. Kdyby vstřelili branku tak by to bylo asi ještě zajímavé. Celkově jsme je ale přehráli. Nejlepším hráčem našeho týmu byl brankář Honza Pokorný.

Sokol Zdětín
Jaroslav Navrátil (hrající trenér Zdětína): Byl to střet generací. Soupeř měl nejstaršího hráče ročník 1990. Na pěkném velkém hřišti měli po fyzické stránce převahu. Nicméně jsme hráli docela solidně. Oba týmy si vypracovali šance. Bohužel jsme nedali velkou šanci a následně inkasovali o chvíli později dali na 2:0 a víceméně bylo po zápase. V druhém poločase se zbytečně nechal vyhecovat Luďa Zdráhal a dostal zbytečnou červenou kartu za brutální faul. Nejlepším hráčem byl Lukáš Volf



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - R. Berčák [-] , M. Grulich [-] (73. L. Nakládal [-] ) , J. Frehar [-] , M. Bureš [-] (64. M. Mohelník [-] ) - L. Zelina [-] , E. Dreksler [-] , M. Pavel [-] (84. R. Mlčoch [-] ) , P. Halouzka [-] - P. Hochman [-] , P. Zapletal [-] (81. M. Hýbl [-] )

Sokol Zdětín
L. Volf [-] - J. Navrátil [-] , L. Zdráhal [-] , Š. Lenďák [-] , T. Kučera I. [-] - J. Navrátil [-] , M. Kalvach [-] , L. Keluc [-] , M. Hlavinka [-] (35. D. Langr [-] ) - M. Řehulka [-] , L. Holinka [-]

ČK: 79. L. Zdráhal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.