2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haná po prohře má malou šanci na titul


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil hostům, kteří si vypracovali za první půl hodinu tři gólové šance. Celkově se hrál velmi zajímavý a atraktivní fotbal v prvním poločase. Domácí si vytvořili také dobrou střeleckou pozici, ale brankou to neskončilo. První poločas žádnou branku nepřinesl skončil 0:0.

V druhém poločase šla úroveň hry rapidně dolů, hrála se spíše nakopávaná. Velkou šanci měl Světlík ale neproměnil a domácí za to trestali. V 65. minutě se dostali do vedení 1:0, kdy se prosadil Liška. V 83. minutě byla odpískána penalta po faulu na Lišku, která vzbudila na straně hostů velkou nevoli. Penaltu proměnil Dokoupil 2:0. Hosté následně soupeře zatlačili, ale branku se jim podařilo vstřelit až v 88. minutě, kdy se prosadil hlavičkou Daniel Kolář 2:1. Bohužel branka přišla pozdě a do konce utkání se stav už nezměnil a domácí se mohou radovat z vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Držovice
Martin Pella (asistent trenéra Držovic): Zpočátku se hrál pěkný kombinační fotbal, nikdo neměl vyloženě navrch. Nebyl vidět znatelný rozdíl na to, že hrál druhý s předposledním. V druhém poločase v podstatě rozhodl Liška, který vstřelil branku a následně na něj byl ještě faul z kterého byla penalta. Myslím si, ale že utkání by více slušela remíza, dnes jsme byli spíše šťastnější. Nejlepším hráčem byl Liška.

Haná Prostějov
Martin Kolář (trenér Haná Prostějov): V prvním poločase jsme měli tři gólové šance, soupeř měl jednu. Byli jsme lepší, ale nedali jsme branku. V druhém poločase nás soupeř přehrával bojovnosti. Musím dodat, že náš výkon šel v druhém poločase dolů. První branka byla na hraně ofsajdu a penalta určitě nebyla. Výkon rozhodčího se v druhém poločase diametrálně změnil. Jsem zklamán tím co se děje v okresním přeboru a lidi kteří tento stav tvoří a berou to, že je to normální. Nejlepším hráčem byl Miloš Krupička.



Sestavy


Sokol Držovice
T. Jetel [-] - T. Hošek [-] , M. Valenta [-] , V. Šťastný [-] , P. Krčmář [-] - J. Dokoupil [-] (85. J. Popelka [-] ) , L. Havlena [-] , D. Šatný [-] , L. Fiferna [-] - M. Liška [-] (65. [-] ) , P. Zahradníček [-]

Haná Prostějov
Z. Lošťák [-] - I. Jančiar [-] (85. J. Levinský [-] ) , M. Trnavský [-] , M. Čermák [-] , M. Kolář [-] - M. Zatloukal [-] , M. Krupička [-] , Z. Kaprál [-] , J. Mašík [-] (75. M. Ondráček [-] ) - D. Strouhal [-] (60. J. Zbožínek [-] ) , R. Světlík [-] (65. D. Kolář [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.