Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizérie Vrahovic pokračuje


0

Gólová přestřelka vyzněla lépe pro domácí, kteří měli celý zápas utkání pod kontrolou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepším týmem byli od úvodu utkání domácí. Ve 14. minutě se z přímého kopu prosadil Soldán 1:0. Po přihrávce Hangurbadža se prosadil ve 39. minutě hlavičkou Krejčí 2:0. Chvíli před koncem poločasu snížil Studený 2:1. Poločas vyhráli domácí 2:1.

V druhém poločase se prosadil Hangurbadžo 3:1. Po krásné akci se o tři minuty později prosadil znovu Soldán 4:1. Domácí postupně polevili ze svého dobrého výkonu a Studený snížil na 4:2.  V 80. minutě přidal Zatloukal na 5:2. Chvíli před koncem uzavřel hattrick Studený a snížil na konečných 5:3. Brodek si přisal důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Brodek u PV
David Mezuliánek (trenér Brodku u Pv): Dnes jseme hráli s chutí, využívali jsme volného prostoru. Dali jsme krásné branky v prvním poločase. Mrzí mě akorát závěr, kdy jsme trochu polevili, ale jinak jsem s výkonem spokojen. Velice dobře hraje Soldán, ale čekal jsem, kdy předvede výkon jako dnes. Dneska jednoznačně nejlepší hráč.

Sokol Vrahovice
Pavel Zapletal (trenér Vrahovic): Bohužel stále máme spoustu zraněných hráčů. Přijeli jsme do Brodku s tím, že není co řešit. Je to skoro až ostuda, ale smůla se nám lepí na paty. Dnes bych chtěl pochválit kluky za to, že aspoň přišli. Poraženecká nálada panuje už několikáté kolo a kluci to bohužel obnáší.



Sestavy


Sokol Brodek u PV
M. Fürst [-] - M. Kaplánek [-] , M. Krejčí [-] (58. R. Kolařík [-] ) , P. Gamberský [-] , J. Matoušek [-] - L. Zatloukal [-] , P. Soldán [-] , P. Zbořil [-] , I. Hangurbadžo [-] - R. Šimeček [-] , J. Typner [-] (88. J. Dračka [-] )

Sokol Vrahovice
D. Kratochvíl [-] - J. Hájek [-] , M. Kratochvíl [-] , J. Doležal [-] , J. Klíč [-] - V. Marek [-] , R. Šmíd [-] , J. Dvořák [-] , P. Michalec [-] - D. Pokorný [-] , J. Studený [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.