1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechovice byly lepší přesto padly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání se nesl ve spalování gólových šancí, kdy oba týmy měli minimálně dvě loženky na svých kopačkách. Postupně přebírali tempo hry domácí, kteří svého soupeře přehrávali, ale po brejkové situaci se prosadil Klus 0:1. V 35. minutě přidal další branku hostí Lukáš Martínek 0:2. Par vteřin po rozehrávce, ale vyrovnal tradiční střelec domácích Hodulák 1:2. Do poločasu domácí stále tlačili, ale několik skvělých zákroků předvedl Kollman, a tak poločas skončil 1:2.

V druhém poločase hra opticky srovnala, přesto byli nebezpečnější domácí. V hlavní roli byl opět hostující brankář Kollman, který držel svůj tým. Hosté měli také nějaké šance, ale domácí jich měli více.  Z brejku deset minut před koncem zvýšil Klus na 1:3. V 87. minutě se řítil Nezval sám na brankáře, ale Zapletal Nezvala fauloval a nařízenou penaltu proměnil Kotlár 1:4. Tímto výsledkem utkání také skončilo 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čechovice B
Pavel Gréza (trenér Čechovice "B"): trenér Čechovic "B" nezvedal telefon

TJ Smržice
Jiří Přikryl (trenér Smržic):: První půlku oni hráli, my jsme usilovně bránili. V úvodu měli oba týmy po dvou gólovkách, ale jinak nás první poločas přehrávali. Obrana pod vedením Pepy Vychodila, ale odvedla dobrou práci. Poločas skončil 1:2. Ohledně druhého poločasu jsem měl strach, ale naštěstí se hra vyrovnala, i když Čechovice byly mírně lepší. Dnes nás výrazně podržel brankář Kollman.



Sestavy


TJ Sokol Čechovice B
P. Zapletal [-] - E. Drešr [-] , M. Začal [-] , L. Šťástný [-] , M. Pospíšil [-] - P. Foret [-] , O. Frys [-] , P. Hodulák [-] , J. Jančík [-] - B. Chmelík [-] , P. Nakládal [-]

TJ Smržice
A. Kollmann [-] - T. Studený [-] (70. S. Kovačevič [-] ) , J. Vychodil [-] , J. Tomiga [-] , L. Martínek [-] - T. Doseděl [-] , L. Klus [-] , J. Kalandřík [-] , R. Kotlár [-] - D. Bajer [-] (60. .. Nezval [-] ) , V. Studený [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.