O. Barna 37.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit nezaváhal


Branky


0

V oslabené sestavě Nezamyslice opět uspěly, tentokrát na půdě nepříjemných Přemyslovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu utkání se hosté dostali do vedení, kdy se ve 3. minutě prosadil Radek Fialka 0:1. Po brance se hrálo spíše mezi oběma šestnáctkami a moc šancí jsme neviděli, oba týmy spoléhali na zajištěnou obranu. Ve 37. minutě po střele Barny se míč od břevna odrazil do brány a bylo to 1:1. Jednalo se o sporný moment, ale rozhodčí branku uznal. Po této brance byli domácí lepším týmem, ale do žádné výraznější šance se už do poločasu nedostali, a tak poločas skončil 1:1.

V druhém poločase pokračovala stejné hra, kdy predevším vázla finální fáze. Až v 59. minutě po standardce se prosadil hlavičkou Pavel Horák 1:2. Chvíli na to využil Mariánek, že domácí začali hrát více na riziko a zvýšil na 1:3. Následně Nezamyslice měly ještě nějaké šance, které ale neproměnily. Přesto se mohli radovat ze zaslouženého vítězství 1:3.



Ohlasy k zápasu


Sokol Přemyslovice
Jaroslav Liška (trenér Přemyslovic): Bohužel jsme hned úvodu po naší chybě inkasovali a narušilo to naše plány. Postupně se hra srovnala. Hosté hráli převážně na brejky, což se jim moc v prvním poločase nepovedlo a my jsme to dobře pokrývali. Ve druhém poločase jsme to chtěli hrát stejně, bohužel jsme nevyužili dva brejky. Následně dali branku a my jsme to museli otevřít a inkasovali jsme ještě jednou. Nezamyslice vyhráli zaslouženě, bylo vidět, že ti kluci hráli 1. b třídu. S Hanou to byl nejlepší tým proti, kterému jsme zatím hráli. Nejlepším hráčem byl Aleš Studený.

Haná Nezamyslice
Tomáš Mariánek (hráč Nezamyslic): Dali jsme rychlou branku, která nás uklidnila. Po půl hodině jsme inkasovali branku, která neměla platit, protože neskončila za brankovou čarou. My jsme následně znervózněli a začali dělat chyby, ale o poločase jsme se zklidnili. Po naši druhé brance jsme se uklidnili a přidali ještě jednu branku. Mohli jsme přidat ještě nějakou branku, ale nepovedlo se. Dnes jsme opět skládali sestavu na poslední chvíli, chybělo nám opět spousta hráčů a navíc hrálo ve stejnou dobu béčko. Nejlepším hráčem byl Pavel Horák, který vstřelil branku a spoustu toho naběhal.



Sestavy


Sokol Přemyslovice
B. Podešva [-] - D. Možný [-] (70. J. Špaček [-] ) , J. Sláma [-] , J. Konečný [-] , A. Studený [-] - M. Mucha [-] , D. Pírek [-] , L. Tyl [-] , R. Cita [-] (65. M. Havelka [-] ) - R. Grulich [-] (65. M. Horníček [-] ) , O. Barna [-] (55. J. Merdita [-] )

Haná Nezamyslice
T. Novotný [-] - D. Hájek [-] , M. Lakomý [-] , L. Moler [-] , R. Fialka [-] (70. J. Machálek [-] ) - M. Přikryl [-] (85. V. Michlíček [-] ) , T. Mariánek [-] , P. Horák [-] , M. Musil [-] - M. Máj [-] , J. Dostálík [-] (80. M. Vévoda [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.