Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpělivý Jičín porazil Nové Město vysoko 5:0


Branky


0

Jičínu se vydařilo prvních patnáct minut zápasu, během kterých se domácí ujali dvoubrankového vedení. Od té doby Jičínští čekali na brejkové příležitosti. Nabídly se hned tři, a proto Jičín vyhrál 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičínští fotbalisté zahájili zápas s Novým Městem aktivně a i díky tomu se už v osmé minutě ujali vedení. Jan Míka si na hrudi zpracoval centrovaný balon a zakončením do horní části brány otevřel skóre zápasu. Ani na druhou trefu se nečekalo dlouho. V patnácté minutě se míč dostal na malé vápno k Michalu Milerovi, který si pohrál s obráncem i gólmanem Nového Města a zvýšil na 2:0.

V následujících minutách se Jičín trochu stáhl a čekal s čím přijde soupeř. Nové Město tak drželo míč častěji na svých kopačkách, do vyložených šancí se ale i kvůli dobře fungující jičínské obrany nedostalo.

Další branky si Jičín schoval do druhého poločasu. Nové Město si sice i nadále udržovalo územní převahu a rozehrávalo několik standardních situací, byl to ale Jičín, kdo se radoval z gólu. Právě po jednom rohovém kopu soupeře se Jičínští dostali do rychlého brejku, který gólově zakončil Tomáš Kanaval.

Podobný scénář se opakoval i o necelých deset minut později. Nové Město tlačilo na obranu Jičína, poté však hosté na vlastní polovině přišli o balon a domácí Michal Voldán se trefil přesně do pravého horního rohu Šebestovy brány.

 

Pětigólovou výhru domácí završili v závěru zápasu. V osmdesáté deváté minutě Nové Město znovu přišlo ve středu hřiště o balon a z následného přečíslení se prosadil střídající útočník Ondřej Chramovský. Jičín tak zvítězil nad Novým Městem 5:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Úvodní zápas soutěže se nám povedl na výbornou jak výsledkově, tak i herním způsobem, jakým jsme se prezentovali. Základem úspěchu byla zodpovědná a poctivá obranná fáze celého mužstva. K tomu jsme přidali v úvodní patnáctiminutovce dvě branky. Ve druhém poločase jsme přidali další tři branky a zaslouženě vyhráli!!




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - M. Jeník [-] , J. Ulvr [-] , T. Bucek [-] , M. Šaroun [-] (80. T. Klaban [-] ) - J. Nálevka [-] (78. T. Odvárko [-] ) , M. Voldán [-] (71. J. Sajdl [-] ) , M. Kocourek [-] (75. O. Chramovský [-] ) , J. Míka [-] , T. Kanaval [-] (61. M. Mészáros [-] ) - M. Miler [-]

MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - A. Valášek [-] (66. R. Darebník [-] ) , D. Nejman [-] , P. Růžička [-] , R. Kollár [-] , J. Semerák [-] (49. A. Lelek [-] ) , D. Borůvka [-] , M. Klikar [-] , P. Srubjan [-] , V. Jelen [-] , N. Soumar [-] (70. V. Maur [-] )

ŽK: 56. J. Míka , 61. M. Puš , 83. M. Mészáros .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - BEČVÁŘ Lubomír, LEŽÍK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.