Holýšov překvapil a bere dva body


Branky


0

Smůla prolomena, Holýšov má další body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neatraktivní podívaná

V rámci 11. kola zavítal na půdu nováčka ze Břízi doposud nejslabší celek krajského přeboru, Holýšov. Ten se již po několik kol snaží prolomit svou střeleckou a především bodovou smůlu a jakýkoliv zisk by pro ně byl obrovskou vzpruhou. Od prvních minut to ovšem byl na hřišti především boj a žádné velké fotbalové okamžiky se neodehrávaly. Ten první si připsal po čtvrthodině hry domácí Janka, jehož přízemní střela z volného přímého kopu skončila těsně vedle branky.

 

I na druhé straně se skóre mohlo měnit po standardce, ovšem na střelu Zavadila si perfektně počkal gólman Šimandl. Hornobřízský brankář se zaskvěl i o pár okamžiků později, kdy včas vyběhl proti dotírajícímu Zavadilovi. Závěr poločasu poté patřil opět domácím, ovšem ani střela Chocholatého, ani hlavička Kračka si cestu za gólmana Horáčka nenašla.

Prokletí penalt nenaplněno

Domácí mančaft ve snaze oživit svou nepříliš atraktivní hru provedl o poločasové pauze hned trojici střídání a efekt byl takřka okamžitý. Hned v 52. minutě mohla Bříza otevřít skóre, když Janka centroval na Chocholatého, kterému ale hostující obrana stihla odkopnout míč od kopaček. Po další povedené kombinaci centroval Macháček ve slibné pozici balón do vápna, kde ovšem chyběla větší podpora spoluhráčů. A když se na druhé straně neprosadil ani spící kanonýr Jeniš, přišly na řadu pokutové kopy.

 

V těch se navzdory papírovým předpokladům, které o holýšovských hráčích mluví jako o nejméně úspěšných penaltových exekutorech, dokázali víckrát prosadit právě hosté, kteří tak berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí domácích: "Další nevydařené utkání z naší strany. Utkání bylo celkem vyrovnané. Na začátku druhé půle jsme vystřídali tři hráče a hru oživili. Bohužel oživení trvalo cca 20 minut, ale gól stejně nepřineslo. Ke konci utkání už byl zápas nahoru dolů. V zápase bylo vidět minimum gólových šancí na obou stranách. Zápas došel na penalty, které jsme už potřetí letos nezvládli a ztratili další body."




Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - A. Lavička [-] , L. Janka [-] , S. Rous [-] , R. Šimice [-] (46. J. Sedlecký [-] ) - J. Kraček [-] (73. J. Němeček [-] ) , T. Lomoz [-] , M. Macháček [-] - P. Chocholatý [-] , M. Zavadil [-] (46. Z. Netáhlo [-] ) , J. Paukner [-] (46. D. Sedlák [-] )

FK Holýšov
V. Horáček [-] - P. Jeniš [-] , R. Kraus [-] , J. Vnouček [-] (88. M. Nemček [-] ) , J. Valachovič [-] , J. Roztočil [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 32. J. Vnouček , 49. J. Roztočil , 66. R. Kraus .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: König Michal - VOCELKA Milan, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.