2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benfika odjíždí z Břízy jako poražená


Branky


0

Nováček zaskočil jednoho z aspirantů na titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Není ranky, není branky

Hostující hráči dle předpokladů vzali otěže zápasu do svých rukou od úvodního hvizdu a svým pohybem a nasazením nedávali soupeři šanci dostat se k blízkosti míče. Velké šance ovšem navzdory velké herní převaze nepřicházely, domácí obrana navzdory několika změnám pracovala zodpovědně a domažlické útočníky nepouštěla do zakončení. 

 

V asi největší příležitosti první půle se ve 40. minutě objevil Lukáš Waldmann, který se ve velkém vápně chystal ke střele, ale domácí stoper Janka včas zasáhl a míč odkopl do bezpečí a do šaten se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

 

Zlepšený výkon domácích vedl ke třem bodům

Poločasová pauza více prospěla domácímu celku, který jakoby zahodil respekt k papírově silnějšímu soupeři a do druhé půle vstoupil tou pravou nohou. Nejdříve se sice ke střele dostal hostující Kadlec, ale v 59. minutě se 150 přihlížejících dočkalo první gólové radosti. Chocholatý se ve vápně výborně zorientoval a přiťukl na nabíhajícího Pauknera, jehož nechytatelná rána pod břevno udělala z gólmana Brataniče pouhého diváka a znamenala úvodní branku zápasu.

 

Od té chvíle byla hra přinejmenším vyrovnaná a šance byly na obou stranách. Klid domácím mohl dodat Zavadil s Netáhlem, ale ani jeden z jmenovaných nedosáhl na Lavičkův nebezpečný pas do vápna. Hornobřízkým to ale vůbec nemuselo vadit, jelikož o pár minut později vysunul Kraček Netáhla, který střelou po zemi zvýšil již na 2:0. Odpovědět se snažil ve skrumáži před brankou Kubr, ale míč se do sítě nedostal.

 

Největší šanci hosté zaznamenali až ke konci utkání, kdy Paukner pohotově vykopával poskakující míč z brankové čáry, a Domažlice tak z Břízy odjely naprázdno.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí domácích: "Proti Domažlicím nás nečekalo vůbec jednoduché utkání, což se hlavně v prvním poločase ukázalo. Hosté nás ve všech ohledech přehrávali a měli jsme štěstí, že se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu. Ve druhém poločase se nám podařilo v 59. minutě po pěkné akci skórovat a pak i navýšit na 2:0, což hosty po dosavadním průběhu srazilo a my už jsme si konec utkání pohlídali a zvítězili."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrűcker, trenér hostů: "Měli jsme víc ze hry, soupeře tlačíme, ale v prostoru, odkud se dávají branky, jsme bezradní a bezzubí. Ve druhém poločase nám soupeř dvakrát utekl, ale my i kdybychom hráli ještě další den do půlnoci, tak bychom asi tu branku prostě nedali."



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - A. Lavička [-] , M. Paukner [-] , L. Janka [-] , R. Šimice [-] - J. Sedlecký [-] (61. Z. Netáhlo [-] ) , J. Kraček [-] , D. Sedlák [-] (74. M. Chocholatý [-] ) - M. Zedník [-] (31. J. Němeček [-] ) , M. Zavadil [-] (85. P. Filip [-] ) , P. Chocholatý [-]

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - T. Lešek [-] (64. P. Vavřička [-] ) , P. Kadlec [-] , J. Kalný [-] (86. D. Žák [-] ) , J. Kubr [-] , T. Korelus [-] , R. Čadek [-] (46. T. Sova [-] ) , M. Vísner [-] , M. Lucák [-] , L. Waldmann [-] , M. Hojda [-]

ŽK: 69. D. Sedlák , 89. P. Filip - 76. L. Waldmann , 87. M. Lucák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Janda Marek - FILLINGER Miloš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.