Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec potvrdil podzimní formu


Branky


0

Pohledec se vytáhl a v Hamrech porazil místní rezervu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec se dostal do vedení

V devátém kole III. třídy, které bylo ale osmím odehraným kolem se utkaly dva celky, které okupují čelo tabulky. Pohledci patří překvapivé druhé místo, Béčku kladivářů místo třetí. Vstup do zápasu vyšel na výbornou Pohledci a už v 5. minutě se trefil Jakub Martaus - 0:1. Domácí po studené sprše začali útočit a pokoušeli se zápas vyrovnat. To se povedlo po půlhodině hry Petru Vaškovi, který neomylně zakončil pěknou akci domácích - 1:1. Když už se zdálo, že poločas skončí nerozhodným výsledkem Leoš Ondráček vstřelil v 44. minutě branku do šatny a Pohledec šel opět do vedení - 1:2. Hosté tak mohli odcházet na poločasové občerstvení spokojenější.

Hosté navýšili skóre zápasu

Domácí vstoupili do druhé půle s odhodláním vyrovnat výsledek zápasu. V 55. minutě odpískal pro domácí tým rozhodčí Filip Lhotský penaltu, ke které se postavil Tomáš Lhotský a nekompromisně vyrovnal - 2:2. V dalším průběhu zápasu se střídali šance na obou stranách. V 75. minutě se ovšem prosadil hostující Bohumil Puchýř a hosté opět vedli o branku - 2:3. Domácí poté zapnuli na větší obrátky a hnali se za vyrovnáním. Po brejkové akci se ale v 87. minutě radovali opět hosté, když druhou branku v zápase vsítil Leoš Ondráček - 2:4. Pohledec se tak na druhém místě tabulky vzdálil kladivářům na rozdíl čtyř bodů. V dalším kole přijede do Pohledce poslední Věchnov, který zatím získal jediný bod. Kladiváři pojedou na horkou půdu do Jimramova.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Podle mého názoru remízový zápas. Opět jsme dostali rychlý gól. Celý zápas jsme museli dotahovat jednogólové manko. Soupeř rozhodl zápas po naší chybě. Musíme zapracovat na koncovce.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Odehráli jsme velmi dobré utkání, ve kterém jsme podle mého názoru byli lepším týmem. Měl jsem obavy po vyrovnávací brance z penalty, v této fázi jsme ztratili koncentraci, byly tam zbytečné diskuze s rozhodčím. Naštěstí jsme se rychle opět soustředili na fotbal a podařilo se nám potřetí jít do vedení a tentokrát již jsme soupeře vyrovnat nedovolili. Závěr byl již plně v naší režii. Chválím všechny hráče za vynikající kolektivní výkon. Takto musíme pokračovat v dalších zápasech.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - L. Sýs [-] (63. M. Gregar [-] ) , M. Smejkal [-] (89. R. Martaus [-] ) , P. Vašek [-] , J. Kolarik [-] , M. Černý [-] , J. Miklík [-] , A. Zátopek [-] , M. Petrik [-] , T. Novotný [-] (88. M. Poul [-] ) , J. Sláma [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Fajmon [-] , D. Bártek [-] (60. L. Novotný [-] ) , L. Ondráček [-] , J. Martaus [-] , J. Hubáček [-] (75. M. Skalník [-] ) , B. Puchýř [-] (84. J. Rous [-] ) , V. Šaroun [-] , V. Hubáček [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

ŽK: 78. J. Sláma - 53. D. Bártek , 53. J. Martaus .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - ZEDNÍČEK Vojtěch (N), PEJCHAL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.