Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 13:30

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá čtvrthodinka přinesla pět gólů v síti Nové Vsi


Branky


29. T. Březina , 47. T. Hüttner (p.) - 2. M. Sycha , 77. A. Preusler , 80. M. Sycha , 81. T. Faltus , 82. T. Faltus , 85. M. Sycha
16

Malonty, které po delší době našly optimální sestavu, zavítaly do Nové Vsi. Ta bodovala v posledních dvou duelech a určitě chtěla bodovat i doma proti Malontům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl branku na každé straně

Do utkání však domácí nevstoupili dobře a už po dvou minutách prohrávali, když střela Milana Sycha z pravé strany velkého vápna zaplula k tyči – 0:1. Domácím se však podařilo vyrovnat v devětadvacáté minutě, kdy zahrával Hüttner aut, který byl prodloužen až k nohám Tomáše Březiny, jenž střelou na zadní tyč vyrovnal na 1:1. Za tohoto stavu se šlo také do kabin, i přes to, že hosté kopali penaltu. Tu však lapil Poula.

Hüttner poslal Novou Ves do vedení, ta ale v poslední čtvrthodině pětkrát inkasovala

Po změně stran se podařilo Nové Vsi utkání otočit, když byl ve vápně faulován Borovka a kopala se penalta. Míč si postavil Tomáš Hüttner a bezpečně proměnil – 2:1. V průběhu druhé půle odešel Nové Vsi stoper Frühbauer a ve hře domácích začal být zmatek, který vyústil v pět inkasovaných branek. V rozmezí sedmasedmdesáté a pětaosmdesáté minuty se totiž postupně trefil Milan Sycha, který vstřelil druhý gól v zápase, Tomáš Faltus, který během jedné minuty vsítil dvě branky a poslední branku vstřelil opět Milan Sycha, čímž završil také svůj hattrick – 2:6. Většina branek Malont šla středem obrany domácích, kde právě chyběl jinak dosud výborně hrající Frühbauer. Po jeho odchodu totiž bylo vidět, jak moc je Nová Ves na jeho přehledu a zkušenostech závislá. Domácí tak nezvládli závěr zápasu a utrpěli debakl.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Zápas se hodnotí těžce. Bohužel jsme v zápase, i když jsme třičtvrtě zápasu vedli, tahali za kratší konec. Z minima šancí jsme vytěžili maximum, ale ani to nestačilo. Ke konci zápasu se náš tým kompletně sesypal, odešli jsme fyzicky, ale i psychicky, víc se k tomu napsat nedá... Malonty zaslouženě vyhrály.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - P. Cába [-] , J. Šusta [-] , N. Frühbauer [-] , R. Klein [-] - J. Anderle st. [-] , V. Loucký [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] - A. Varon Iza [-] , V. Borovka [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , M. Ovádek [-] , J. Hajdák [-] , M. Beneda [-] , M. Sycha [-] , T. Faltus [-] , A. Preusler [-] , V. Žalud [-] , J. Doubrava [-] , K. Beutl [-]

ŽK: 44. L. Veverka - 54. K. Beutl .
Hráči zápasu: M. Sycha .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamovič Jiří - VEJVODA Jiří (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Radek Bauer
Tip experta: výhra hostů

Debakl!!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Když Malonty odjedou komplet,tak vyhrají. A dokonce by se mohl trefit Hajdy:-)

Tip: výhra hostů