0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Meclov, který jde do čela tabulky!


Branky


0

Tahák 9. kola plzeňské 1.B třídy sk. A se odehrál ve Staňkově, kde místní vedoucí tým tabulky přivítal třetí Meclov. Domácí museli ve vyrovnaném utkání skousnout porážku 0:1, která poslala do čela právě jejich soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neproměnili penaltu, přesto se ujali vedení oni

Fotbalisté Meclova nepřijeli do Staňkova v nejsilnější sestavě, postrádali především svého tahouna Jakuba Večeřu, ale podobně na tom byli i domácí, kterým scházel jejich nejlepší střelec Tomáš Tlustý. Téměř stovka diváků přesto mohla očekávat kvalitní podívanou.

 

Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal. Do zajímavých příležitostí se dokázaly dostávat oba celky, ale bylo znát, že Staňkovu v koncovce schází zmíněný kanonýr Tlustý. Meclovští dokonce zahrávali pokutový kop, který však nezužitkoval Jiří Beran. Ve 34. minutě se už hosté přeci jen radovali. Gólovou akci založili ve středu hřiště Čižikov s Beranem, kteří si šikovně narazili míč, jež následně putoval na křídlo k Janovi Suchému. Ten balón zatáhl dopředu a jeho prudký centr si našel Martin Kubica, který se prosadil mezi dvěma obránci soupeře a dotlačil balón za záda brankáře.

Staňkov vyrovnat nedokázal, Meclov se tak posunul do čela

Také po přestávce byl k vidění kvalitní a vyrovnaný fotbal. I gólových příležitostí si oba elitní týmy soutěže vypracovaly téměř stejně. S blížícím se koncem si staňkovští fotbalisté přeci jen vytvořili územní převahu, ale ve finální fázi se nedokázali prosadit. Staňkov tak musel vstřebávat porážku 0:1.

 

Meclov vyhrál už šestý zápas v řadě a v tabulce přeskočil dosud vedoucí Staňkov. To domácí vyšli podruhé za sebou střelecky naprázdno a opět se tak potvrdilo, jak důležitým hráčem je pro jinak mladé mužstvo absentující střelec Tomáš Tlustý.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz (trenér): „Přijeli jsme tam oslabeni o čtyři hráče, také oni nebyli kompletní, scházel jim nejlepší střelec Tlustý. Řekl bych, že celý zápas byl vyrovnaný, šance měly oba týmy. My jsme na rozdíl od soupeře jednu proměnili, a proto jsme zvítězili. Asi jsme byli šťastnější. Řekněme, že jsme měli o tu jednu šanci více, protože jsme v první půli navíc nedali penaltu. Jim v koncovce scházel ten Tlustý, který jejich aktivitu dokáže vyjádřit. Oni tam mají mladé kluky, jsou šikovní, ale sami to ještě nedokážou gólově vyjádřit. Teď jsme samozřejmě spokojení. Na začátku sezóny jsme ještě dopláceli na přípravu, kterou ovlivnily dovolené.“



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - P. Kaufman [-] (74. T. Doležal [-] ) , T. Výrut [-] , D. Drudík [-] , J. Kubina [-] , L. Zahoř [-] , J. Vrba [-] , J. Šimůnek [-] , V. Voves [-] , O. Hrdina [-] (83. O. Bauer [-] ) , F. Dolejš [-] (46. V. Záhoř [-] )

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - J. Váchal [-] , M. Kubica [-] (83. A. Stodola [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Suchý [-] (76. A. Stodola [-] ) , J. Beran [-] , M. Obdržálek [-] , J. Malík [-] , M. Nidl [-] , P. Vogeltanz [-] , V. Kafka [-]

ŽK: 63. J. Kubina , 73. D. Drudík - 22. P. Vogeltanz , 39. J. Čižikov , 53. M. Kubica , 62. J. Suchý .
Hráči zápasu: M. Kubica .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: PICEK Lukáš - LHOTÁK Luděk, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.