3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice si poradily se Svéradicemi, ty zůstanou přes zimu na 12. místě


Branky


0

ČERNICE - Domácí Černice přivítaly Svéradice, kterým se příliš nedaří. Do Plzně přijely v oslabené sestavě, a to byla předzvěst toho, že získat body v Černicích nebude snadný úkol. Domácí byli většinu zápasu lepší a připsali si zasloužené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svéradice zaparkovaly autobus, a to se jim krutě vymstilo

Svéradice přijely do Černic v oslabené sestavě, když jim chyběl nejlepší střelec týmu Aleš Vachuška či nemocný Daniel Klas. V první půli hráli hosté zatažený fotbal, který připomínal hru Chelsea v dobách Josého Mourinha, který svým svěřencům naordinoval „zaparkovat autobus“ před svým vápnem. Svéradicím se tato taktika nevyplatila a dvakrát v prvním dějství inkasovaly. Nejprve se v sedmadvacáté minutě po chybě hostujícího obránce prosadil z malého vápna Jiří Davídek a tři minuty nato se trefil z rychlého protiútoku, kterému předcházel zřejmě neodpískaný faul na Krejčíka, Jan Mastný. Domácí tak během pár minut vedli 2:0. Tento výsledek pak zůstal až do poločasové přestávky.

Makovec vstřelil čestný úspěch hostujícího celku

Do druhé půle šly hostující Svéradice s tím, že nemají co ztratit, a za zlepšenou hru byly odměněny několika slibnými šancemi, které ovšem nedokázaly využít. Naopak domácí Černice dokázaly zužitkovat další rychlý protiútok, který vyplynul po rohovém kopu hostujícího celku. O třetí branku plzeňských Černic se postaral Filip Švejda – 3:0. Hosté se ale přeci jen dokázali prosadit. Ve třiaosmdesáté minutě se dokázal trefit hlavou po rohovém kopu Stanislav Makovec a korigoval tak na konečných 3:1.

 

Černice budou dohrávat ještě duel s Tlumačov a pokud by zvítězily posunuly by se na čtvrtou příčku za Mochtín, se kterým by měly stejný bodový zisk.



Ohlasy k zápasu



FK Svéradice
František Nováček, hráč FK Svéradice: Přijeli jsme v oslabené sestavě, chyběl nejlepší střelec Aleš Vachuška a pro nemoc Daniel Klas. První poločas jsme byli zataženi u velkého vápna, a to byla chyba kterou Černice využily dvěma brankami. I rozhodčí byl spíše na domácí straně. Na druhý poločas jsme šli s tím, že nemáme co ztratit, vybojovali jsme si pár šancí, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit a toho domácí zase využili a z protiútoku navýšili na 3:0. Až v 80. minutě přišel náš čas a přišlo snížení na 3:1, ale to už bylo pozdě. Soupeř si výhru zasloužil.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Chvojka [-] , P. Mlnařík [-] , M. Pinc [-] , O. Marušinec [-] - P. Mastný [-] (86. J. Nedvěd [-] ) , J. Mastný [-] , J. Müller [-] , F. Švejda [-] - P. Stoilov [-] , J. Davídek [-] (79. P. Toman [-] )

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , M. Jedlička [-] , S. Krejčík [-] , M. Chaloupka [-] , M. Heimlich [-] , M. Jiřinec [-] , M. Doležal [-] (79. Š. Říha [-] ) , F. Nováček [-] , V. Brůha [-]

ŽK: 42. P. Mastný , 62. M. Pinc - 10. S. Krejčík , 74. M. Jiřinec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Liškutín Antonín - MIFKOVÁ Hedvika, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.