3:1
(3:0)
78. M. Polák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice si vyhrály zápas už v první půli, kdy vstřelily tři branky


Branky


3. D. Michelini , 18. D. Michelini , 23. M. Forman - 78. M. Polák (p.)
0

Horažďovice čekal těžký soupeř ze Zruče. Domácí ale na svého soupeře vlétli a zápas vyhráli už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se třikrát prosadili, gólů ale mohli dát více

Horažďovice vstoupily do zápasu nejlépe jak mohly. Již ve třetí minutě je dostal do vedení David Michelini. Brance předcházel aut z levé strany rozehraný na Formana, který si míč zpracoval, obešel obránce a Michelinimu předložil míč před prázdnou bránu – 1:0. Druhou branku přidali Horažďovičtí v osmnácté minutě a gól byl prakticky totožný jako ten první. Aut rozehrávali domácí tentokrát z druhé strany, Forman si míč opět zpracoval, obtočil se kolem obránce a znovu přihrál Davidu Michelinimu. Jeho pozice už sice nebyla tak jasná jako v prvním případě, ale horažďovický hráč si přesto poradil a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení – 2:0. Pět minut nato vedly Horažďovice už o tři branky. Dlouhý míč Sovy doplachtil až na kopačku Michaela Formana, který vystřelil z první na zadní tyč a gólman hostí zůstal stát jako opařený – 3:0.

 

V první půli existoval na hřišti pouze jeden tým, a to domácí Horažďovice. Ty mohly vést mnohem vyšším rozdílem, ale nebyly tak přesní v koncovce. Hráči Zruče nebyli příliš aktivní a po poločase to nevypadalo, že by si mohli z Horažďovic odvést tři body.

Polák snížil z penalty

Ve druhé půli se ale karty obrátily. Hosté měli více ze hry a svého soupeře tlačili, ovšem bez nějakých větších šancí. Domácí hrozili z brejků a jeden takový mohl skončit brankou. Nauš ale nezužitkoval přihrávku Macouna a sám před brankářem trefil pouze gólmana. V další šanci o pár minut později Nauš orazítkoval tyč. Zručtí snížili pouze z nařízené penalty, kterou proměnil v 78. minutě Matěj Polák a upravil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michael Forman, hráč FK Horažďovice: Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, tak jsme chtěli do utkání vletět jako do lesa plného bedel. To se nám naštěstí povedlo, ale úroda mohla být po půli mnohem lepší. Ve druhém poločase jsme vypadali, jako bychom se do těch hub o poločase pustili a soupeř nás hodně zatlačit. Dovolím si tvrdit, že nejlepšími hráči zápasu byli oba gólmani. Což je pro oko diváka možná škoda.

TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér TJ Zruč (převzato z webu: www.fotbal-zruc.cz): Bohužel musím konstatovat, že zápas je pro mě velké zklamání. Čekal jsem boj o třetí místo a místo toho v prvním poločase hráli jen domácí a my tam byli jen aby se neřeklo. Absolutně bez nasazení a jediná otázka byla, kolik to do půle bude. Dostali jsme (jen) tři branky a podobně jako v Tlumačově skoro hotovo. Ve druhém poločase po domluvě jsme začali bojovat a jelikož Horažďovice mají obranu o dost slabší než útok, tak byla šance možná i na body, ale neproměnili jsme naše ložené šance, tak se povedlo jen snížit z penalty. Popravdě řečeno za náš nezájem v prvním poločase asi i spravedlivé.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - M. Šašek [-] , J. Sova [-] , D. Michelini [-] , J. Forman [-] (62. J. Štěch [-] ) , J. Janouškovec [-] (58. T. Pikeš [-] ) , D. Macoun [-] , J. Nauš [-] , A. Vachuška [-] (90. R. Lacko [-] ) , T. Jůda [-] , M. Forman [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - V. Pavel [-] , R. Haidlmayer [-] , D. Král [-] , P. Korous [-] - M. Fryček [-] (25. M. Pechman [-] ) , L. Husník [-] , T. Jelínek [-] , V. Tobrman [-] - M. Polák [-] , J. Kohout [-]

ŽK: 13. J. Forman , 77. T. Pikeš , 89. T. Jůda - 54. M. Pechman , 61. T. Jelínek , 62. P. Korous , 74. M. Polák , 81. R. Haidlmayer , 89. D. Král . ČK: 88. T. Pikeš .
Hráči zápasu: M. Forman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Liškutín Antonín - KÖNIG Michal, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.