J. Nový 45.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle překvapila Břízu


Branky


45. J. Nový
0

Nečekané tři body zůstaly po patnáctém kole na hřišti doposavad posledního celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka v posledních vteřinách

Žihle přivítala svého soupeře na pro fotbalisty neoblíbené umělé trávě, které ruku v ruce s menšími rozměry dělá problémy snad každému. Hráči Horní Břizy se ovšem netypickými podmínkami nenechali rozhodit a od úvodních minut bušili do vrat, které však byli velmi dobře zamknuté. 

 

Poprvé jejich kování vyzkoušel kanonýr Chocholatý, jenž si seběhl na kolmou přihrávku Sedleckého, ovšem balón skončil jen těsně vedle tyče Bláhovy branky. Na druhé straně se zajímavou střelou prezentoval Masoupust, ale Schimmer byl na svém místě. Další šanci si žihelský sniper vytvořil o pár minut později, ale balón se mezi tři tyče nevtěsnal. 

 

Když v dalších dvou solidních příležitostech nezachoval klidnou hlavu Chocholatý, vypadalo to, že se obě mužstva rozejdou po prvním poločase smírně. Přišla ovšem poslední minuta utkání, standardní situace pro Žihli. Balón si postavil agilní Nový, který poslal merunu přes zeď a mladičký gólman Schimmer nedokázal reagovat na odskok míče - 1:0 pro domácí.

Domácí si vedení pohlídali

Zkraje druhých pětačtyřiceti minut mohl domácí vedení navýšit Najmon, který se dostal v hornobřízském vápně k hlavičce, ale jeho pokus proletěl těsně nad břevnem. Bříza se poté nadechla k velkému tlaku a po dvojnásobné změně v poli přešla i na útočnější styl hry.

 

Hosté tak stále častěji otevírali svá okénka v defenzivě, kam se ale domácím nedařilo pronikat a šance na bodový zisk stále žila. Nejblíže vyrovnání byl deset minut před koncem Netáhlo, který skvěle vyběhl zpoza obrany, sebral zdánlivě ztracený míč, ale ve vápně se perfektním zákrokem zaskvěl Bláha, který svou vychytanou nulou velkou měrou přispěl k tříbodovému zisku Žihle v tomto utkání.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí hostů: "Prohráli jsme gólem po standardní situaci z poslední vteřiny prvního poločasu. V prvním poločase jsme měli dvě šance, které jsme měli proměnit a utkání by se odehrávalo zcela jinak, ale na to se už nikdo ptát nebude. Ve druhém poločase jsme byli více na míči, ale skórovat se nám nepovedlo. Žihle určitě nebyla lepším týmem a když už, tak by zápasu spíše slušela remíza. Když vezmu celý podzim, tak nakonec tento výsledek není úplně překvapivý. Proti týmům z úplného dna tabulky Rozvadov, Holýšov a nyní Žihle se nám prostě nedaří zahrát a zbytečně ztrácíme body. Přes zimní pauzu máme na čem pracovat a připravit se pořádně na jaro."



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - R. Otcovský [-] , J. Masopust [-] , J. Najmon [-] (56. S. Peterka [-] ) , Z. Vukliševič [-] , J. Nový [-] , T. Krofta [-] , M. Kaľata [-] , F. Půta [-] , T. Rambousek [-] , M. Romanovskyy [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , S. Rous [-] , L. Janka [-] (72. Z. Netáhlo [-] ) - T. Lomoz [-] (63. J. Němeček [-] ) , M. Macháček [-] , D. Sedlák [-] , J. Kraček [-] - M. Zavadil [-] , J. Sedlecký [-] , P. Chocholatý [-] (63. J. Paukner [-] )

ŽK: 75. M. Romanovskyy , 87. J. Masopust .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šálková Helena - KŘEN Jiří, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.