2:3p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Luby mají cenné body


Branky


0

Rozvadov doma zaváhal a přenechal Startu dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubský Start

Luby navzdory nedobrému vstupu do sezóny vlétly do utkání jako velká voda a Rozvadov se musel hned od úvodního hvizdu otáčet. Po čtvrthodině udeřili lubští fotbalisté poprvé, když byl důrazný stoper Veselka a poslal svůj tým do vedení. Úvodní branka lubské hráče akorát tak navnadila ještě k lepšímu výkonu a ve 26. minutě přišel další hřebíček do rozvadovské rakve, když se prosadil mladičky bek Mašek a bylo to již 0:2. A bylo ještě hůř. Ze hřiště se musel poroučet Žemlička, kterého na zeleném pažitu nahradil agilní Hána a Rozvadov začal s honbou za vyrovnáním. 

 

V prvním poločase se ovšem diváci již další branky nedočkali, i když na obou stranách ještě příležitosti byly, ovšem ani Slowik ani rychlonohý Raišl své šance gólově zakončit nedokázal.

Štverák zařídil bod

Rozvadov si zřejmě o poločasové pauze určité věci vyjasnil a do druhého poločasu vstoupil s jasným cílem - odnést si z tohoto střetnutí alespoň bod. Rozhodující pasáž zápasu přišla po hodině hry, kdy nejdříve své zkušenosti uplatnil Tomáš Štverák, aby míč dopravil do sítě podruhé hned sedm minut nato. Druhá branka paradoxně zápas trochu uklidnila, ovšem ke konci zápasu přišly další šance obou mančaftů, které mohly utkání rozhodnout. Nejprve po jedné ze standardní situacích hlavičkoval mimo Veselka, poté na druhé straně po rychlém brejku zakončoval Hána vedle lubské branky.

 

Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu, kde se jako šťastnější ukázal celek hostů ze Startu, který si odvezl bod navíc.



Sestavy


TJ Rozvadov
R. Rychna [-] - M. Havlas [-] , J. Horáček [-] (86. L. Milan [-] ) , P. Roháč [-] (74. J. Kopáček [-] ) , J. Žemlička [-] (26. P. Hána [-] ) , M. Slowik [-] , J. Křehlík [-] , J. Viterna [-] , T. Štverák [-] , F. Janda [-] , M. Bronec [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , K. Křížek [-] (90. J. Štastný [-] ) , K. Veselka [-] , M. Mašek [-] (82. M. Irlbek [-] ) - V. Koželuh [-] , P. Kvítek [-] , P. Voráček [-] (69. V. Mańas [-] ) , J. Voráč [-] - D. Raišl [-] , A. Čížek [-] -

ŽK: 50. M. Bronec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mazán Jan - PETRŽELKA František, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.