0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice si v Žihly zastřílela


Branky


11. T. Vichr , 33. J. Skála , 84. M. Halas , 86. T. Klíma
0

Střelecká impotence vzala za své, hosté vstřelili hned čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rohové kopy

Žihle po hladovém vstupu do vyšší soutěže začala držet jak brankový, tak především gólový půst, a světlé vyhlídky neměla ani na tento víkend, kdy na svém umělém trávníku pohostila chlapce ze Sušice, kteří se prvních šest kol střelecky rovněž trápí a pouhých šest vstřelených branek je posunulo až na poslední příčky střeleckých tabulek.

 

Sedmé kolo ovšem přineslo zvrat. Nabuzená Sušice si přijela pro tři body, a tak se na hřišti také chovala. Po deseti mnutách musela domácí obrana poprvé kapitulovat, když do vápna po rohovém kopu vlétl jako velký vítr Tomáš Vichr a jeho zakončení znamenalo vedení 1:0. Po půlhodině hry ho podobným kouskem napodobil Jan Skála, který se rovněž po rohu nadvakrát prosadil a Žihle šla do šatny za stavu 0:2 pro soupeře.

 

Dvě parádní branky

Druhá půle již tolik vzrušujících chvil nepřinášela. Hosté, vědomi si dvougólového vedení, se snažili držet míč na kopačkách a nepouštět soupeře do šancí, které by mohly znamenat kontaktní branku. Jednu velkou šanci si ovšem domácí hráči přecijen vytvořili, když se před branku nacpal střídající navrátilec do sestavy Masoupust, který ovšem nedal vzpomenout na svou formu z minulé sezóny a branku o velký kus minul.

 

Pěkný fotbalový moment přinesla až poslední pětiminutovka, a to hned dvakrát. Nejdříve se krásnou střelou z vápna prezentoval Halas, který balón otřel o tyč a rozvlnil síť za Mikešem potřetí, tečku za utkáním dal poté oslavenec Klíma, který hlavou žihelského gólmana přeloboval a stanovil konečné skóre 0:4 pro hosty.



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Vyjádření Sušice: "Soupeři jsme uštědřili debakl, podpořili jsme výsledek dobrým výkonem, a zvedli jsme si tak především náladu. Celé utkání se neslo v týmovém duchu, což bylo klíčové pro úspěch."



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
M. Mikeš [-] - Z. Vukliševič [-] , M. Romanovskyy [-] , S. Peterka [-] , L. Rázek [-] (46. J. Masopust [-] ) , J. Nový [-] , T. Krofta [-] , M. Kaľata [-] , F. Půta [-] , T. Rambousek [-] (72. R. Otcovský [-] ) , O. Čapek [-]

TJ Sušice
D. Vašák [-] - J. Skála [-] , J. Čanecký [-] , P. Hubáček [-] , L. Hájek [-] , T. Vichr [-] , I. Varga [-] , T. Klíma [-] , M. Halas [-] , M. Bachroň [-] , L. Kodýdek [-]

ŽK: 77. J. Nový , 86. M. Kaľata .
Počet diváků: 181. Rozhodčí: Křen Jiří - VOLF Michal, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.