2:3p.
(1:0)
51. J. Voráč
81. J. Voráč (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle si natáhla bodovou šňůru


Branky


21. L. Rázek , 71. T. Krofta - 51. J. Voráč , 81. J. Voráč (p.)
0

Nováček soutěže bodoval i proti Lubům, které si ze Žihle odvezly i přesto dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žihle byla aktivnější

Nováček soutěže se poprvé v sezóně představil na domácím hřišti a protivníkem mu byl soupeř z Lub, známý svým důrazným a rychlým fotbalem, kterým by se rádi prezentovali i v Žihli, které se zatím v nejvyšší krajské soutěži daři velmi dobře a po dvou odehraných zápasech má hned čtyři body.

 

Od prvních minut se na hřišti bojovalo takřka o každý metr a ani jeden z týmů si nedaroval nic zadarmo. K první šanci se dostali domácí hráči, kdy se po rohovém kopu dostal k balónu Krofta, jehož hlavička orazítkovala pouze břevno lubské branky. Pět minut nato ovšem po totožné situaci zakončoval po Otcovského centru Lukáš Rázek a míč zapadl do sítě. 

 

V další šanci se ocitl hostující útočník Cole, který se svým typickým způsobem dostal do zakončení, ale branku netrefil, na druhé straně svou příležitostí pohrdl Čapek.

Penalta v závěru a remíza

Druhý poločas začal dobývaním domácí branky a honem za vyrovnání, které Žihle svému protivníkovi dosti ulehčila.Hned z kraje druhého dějiství ztratili domácí hráči míč na polovině hřiště, do rychlého brejku se vydala trojice lubských hráčů a zakončující prostřelil Mikeše v brance, který zaskakoval za relaxujícího Bláhu. 

 

Vedení Žihli vrátila až 71. minuta, kdy se do kulatého nesmyslu parádně opřel střídající Nový, míč se odrazil od horní tyčky zpět do hřiště a dobíhající Krofta poslal míč hlavou do odkryté sítě. 

 

Rozhodující okamžik utkání ovšem přišel až deset minut nato, kdy velezkušený mezinárodní sudí Lhoták odpískal pokutobý kop pro hosty, který svou druhou brankou v utkání proměnil Jan Voráč a poslal zápas do penaltového rozstřelu. V něm se lépe dařilo hostům ze Startu, kteří si domů odvezli tvrdě vybojované dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí domácích: "Myslím, že jsme mohli brát tři body, góly jsme soupeři doslova darovali. Zápas na konec skončil remízou a my jsme po dlouhé době nezvládli penalty a Luby odjeli s bodem navíc."




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
M. Mikeš [-] - Z. Vukliševič [-] , M. Romanovskyy [-] , J. Brož [-] (56. J. Nový [-] ) , L. Rázek [-] , T. Krofta [-] , R. Otcovský [-] , J. Bulín [-] , F. Půta [-] , T. Rambousek [-] , O. Čapek [-] (81. D. Kunt [-] )

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - M. Mašek [-] , A. Čížek [-] , K. Křížek [-] , M. Lavička [-] - J. Voráč [-] , P. Čipera [-] , P. Kvítek [-] (65. K. Šleis [-] ) - D. Raišl [-] (76. M. Hora [-] ) , J. Cole [-] , V. Koželuh [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Lhoták Luděk - VOCELKA Milan, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.