0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 13:00

6.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hostovice utnuly sérii porážek


Branky


0

Tři prohry stačí, drahoušku. Hostovičtí se zdravě naštvali a v Chlumci zvítězili přesvědčivě o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Domácí klub: Po odvedeném výkonu jsme si nezasloužili nic jiného, než porážku. V prvním poločase jsme nedokázali kombinovat, kazili jsme i jednoduché přihrávky a bojovnost? Žádná! Když už se nedařilo, odvrátilo se od nás i štěstí a v první půli jsme trefili břevno a potom nadali šanci snad ze 6 metrů. Zákonitě přišel trest a po našich dvou nedůrazech hosté v poločase vedli 2:0. Ve druhé poločase jsme se trosku zlepšili , ale na obrat to rozhodně nebylo. Hosté si to zkušeně pohlídali a nám nedali víc, než pár trestných kopů, při kterých se zaskvěl gólman Hostovic. Nakonec jsme inkasovali ještě třetí kousek 3 minuty před koncem. Musíme zápas hodit za hlavu, v týdnu dvakrát potrénujeme a v sobotu budeme chtít ztrátu napravit zlepšeným výkonem v Březinách.

SK Hostovice
Hostující klub: Tři prohry a dost!!! Čekání na výhru bylo dlouhé, ale ta nakonec přišla a chutnala sladce. Zrodila se totiž na půdě lídra soutěže, jenž před sezónou značně posílil. Navíc my se potýkáme v poslední době s velkou marodkou a jinými omluvenkami v den zápasu. A nebylo tomu jinak ani tentokrát. Nakonec jsme na lavičce náhradníků měli alespoň jednoho náhradníka. Roman Löfler ale v roli hlavního kouče nasměroval tým správným směrem. Domácí hráči se tlačili po celé utkání do útoku. Jejich snaha ale vyšla na prázdno a ofenzivně laděný domácí tým nedokázal překonat ani jednou Dvořáčka v naší brance. My jsme chytře čekali na svoje šance a ty přišli. Po přihrávkách skvěle hrajícího Jana Langera nás v první polovině dostali do dvoubrankového vedení Černohorský a Lank. Druhý poločas domácí ještě více přikládali pod kotel. Největší šance ale měli pouze z trestných kopů. Dvořáček si to ale pohlídal a udržel si jakožto hostovická gólmanská poslední záchrana čisté konto. Těsně před koncem navíc naše vítězství ztvrdil svým klasickým průnikem a přesným zakončením Tipan.



Sestavy


TJ Chlumec
F. Peška [-] - J. Malec [-] , A. Virt [-] , J. Dohnal [-] , P. Valenta [-] , P. Semenský [-] (72. R. Němeček [-] ) , M. Růžička [-] (46. M. Krútek [-] ) , M. Sak [-] (72. P. Uhlíř [-] ) , M. Škultéty [-] (46. J. Kapoun [-] ) , M. Drábek [-] (72. L. Vacovský [-] ) , V. Vyšata [-]

SK Hostovice
V. Dvořáček [-] - J. Dvořák [-] , P. Sibal [-] (66. D. Veselý [-] ) , J. Vondruška [-] - A. Černohorský [-] , V. Máček [-] - D. Bude [-] , M. Tipan [-] - P. Lank [-] , M. Novák [-] , J. Langer [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Tomáš - MATYS Bohuslav, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.