2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Měřína porazila Jimramov


Branky


62. J. Vokoun , 81. T. Hrad
0

Po přestávce vstřelili domácí dvě branky a rozhodli zápas proti Jimramovu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Za silného větru a na podmáčeném terénu se střetla rezerva Měřína s Jimramovem. Začátek zápasu se odehrával hlavně na středu hřiště a k vidění bylo vidět dosti nepřesností. První střela zápasu byla k vidění z kopaček domácích až ve 12. minutě, hosté se nenechali zahambit, ale oba pokusy skončili nad brankou. Ve 26. minutě zahrozili z pravé strany hosté, když po důrazu prošli přes domácí obranu, samostatný únik zastavil až brankář Jurek. Na gólmanovi hostí Hlaváčovi si vylámal zuby nejprve v dobré šanci Kolouch a po chvíli i z druhé strany Hrad. Do šancí se oba týmy dostávaly spíše sporadicky a střílely spíše ze střední vzdálenosti.

 

Vítěznou branku vstřelil Vokoun

Na začátku druhého poločasu si Jimramov vytvořil tlak, ale gól z něj nevytěžil. V 55. minutě se Měřín probudil a hra se opět srovnala. Z nenápadné akce v 61. minutě mohl jít Jimramov do vedení, zpoza vápna vypustil hráč hostí pumelici, ale trefil pouze břevno. Měřínští šli do rychlého kontru, který Kolouch sice zpomalil a navedl si míč do středu, ale dva hráči Jimramova ho sevřeli do kleští a sudí Žilka odpískal faul. P. Král poslal míč do vápna a ve skrumáži se završila smůla Jimramova, když se na malém vápně neposedný míč odrazil od zad stopera směrem k brance, nejrychleji se zorientoval domácí Vokoun a pohodlně zavěsil. Hosté mohli srovnat po pěkné akci v 75. minutě, ale útočník Jimramova z vápna zakončil vysoko nad. Domácí poté měli mírnou převahu a dostávali častěji k ohrožení Hlaváčovy branky. V 82. minutě Měřín zavřel Jimramov ve vlastním vápně. Zprava Sýkora přenesl míč na levou stranu, Kolouchovu střelu obrana hostí zablokovala, ale odražený míč se dostal ke Hradovi a ten překonal Hlaváče podruhé. O 3 minuty později se Hrad dostal do podobné pozice, z levé strany dostal pěkný pas do vápna, přehodil si míč přes hlavu a tvrdě vypálil na bližší tyč. Hlaváč byl ale velmi rychle na zemi a změně skóre nádherným zákrokem zabránil. Domácí pak ještě šli 3 na 2, ale zakončit nedokázali.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Dnes jsme podali poměrně vyrovnaný výkon. Jsem rád, že jsme vyhráli a udrželi si přes celý podzim domácí neporazitelnost. Fotbal to byl spíše bojovný a i tak padli oba naše góly. Na podmáčeném terénu se kombinovalo hůře, ale od obou mužstev to byl koukatelný výkon.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Jsou věci na které se dá spolehnout, a jednou z nich je, že Jimramov prohraje v Měříně (smích). Dnes kdyby nejeli tři dorostenci, tak jsme jeli v devíti...a to nezmar Petr Sedlák jel rovnou z práce. Navíc všichni tři mlaďoši podali velmi dobrý výkon, stejně tak jako ostatní hráči a i když jsme prohráli, bylo to se ctí a hráčům nemám co vyčíst. Zápas rozhodl důraz domácích před naší brankou, kdy oba góly rozhodně nebyly do "branek, bodů, vteřin", ale platí stejně jako ty výstavní. My se gólově prosadit nedokázali a tak je asi výhra domácích zasloužená. Přesto se za rok do Měřína zase vrátíme a jednou tady prostě vyhrajeme(smích). Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Jurek [-] - P. Král [-] , Š. Král [-] , T. Bačák [-] , J. Procházka [-] - J. Vokoun [-] , D. Kolouch [-] , T. Hrad [-] , M. Sýkora [-] , J. Zelinka [-] (46. D. Horák [-] ) - D. Robotka [-] -

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Sedlák [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , T. Gregor [-] , J. Prüger [-] (72. J. Prüger [-] ) - V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , P. Nykodým [-] , J. Štěrba [-] - M. Zobač [-]

ŽK: 56. J. Vokoun - 70. M. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Král - M. Dvořák , P. Nykodým , P. Sedlák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŽILKA Jan - TROJAN Dalibor (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.