1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov poprvé v sezóně vyhrál


Branky


0

Druhý Pohledec překvapivě odevzdal v domácím prostředí všechny body poslednímu Věchnovu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov vyhrál první poločas

Na těžkém terénu přivítal Pohledec poslední Věchnov. Těžký terén poznamenal celý zápas. Domácímu týmu dělal těžký terén problémy a soupeři naopak při spoléhání se především na obrany vyhovoval. Pohledec tentokrát nezačal již tradičním náporem a zápas spíše promrzlé diváky nudil. Domácí tým mohl poslat do vedení Follprecht, ale překvapen propadlým balonem na malém vápně nedokázal zakončit. V další slušné pozici se objevil Martaus,ale prestřelil. A tak se radovali hosté, kteří se zásluhou dorážky Šípka dostali do vedení. A to přesně vyhovovalo jejich taktice. Na konci první půle mohl vyrovnat Ondráček, ale hlavou nepřekonal brankáře Věchnova.

Domácí stačili jen snížit v poslední minutě

Do druhého poločasu vstoupili domácí mnohem aktivněji, ale naráželi na urputnou obranu. V největší šanci se objevil Ondráček, ale trefil pouze hostujícího golmana. Domácí otevřeli hru a tak se soupeři nabízeli brejkové situace a jednu z nich dorážkou využil Starý. Domácí stihli pouze korigovat Follprechtem. Za zmínku stojí fair play hra domácího Puchýře, který odvolal odpískaný faul na svoji osobu na hraně velkého vápna. Je škoda, že toto nedokázali zopakovat hosté, například při zbytečném zakopnutí míče Ostrýžem po závěrečném hvizdu, kdy si pro míč musel přes celé hřiště dojít rozhodčí Žilka. Pohledec bohužel opět potvrdil, že domácí prostředí je pro ně v letošní sezoně zakleté. Hosté sice zvítězili, ale jejich předvedená hra odpovídala jejich postavení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Hráči si asi mysleli,že se Věchnov porazí sám. Teprve až obdržená branka nás trochu probrala. Druhému poločasu chyběly pouze branky. Za první poločas jsme si body nezasloužily,hráli jsme katastrofálně,druhá půle byla již v pořádku,ale to je prostě málo. Nebylo to o soupeři,ale o naší hře a produktivitě.

TJ Věchnov
David Starý: Konečně! Odmakaný celý zápas od celého týmu. Každý na hřišti nechal vše a bylo to znát. Chválím celý tým a vyzdvyhnul bych výkon Nováka a brankáře Uhlíře.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - O. Follprecht [-] , P. Skalník [-] (73. L. Novotný [-] ) , L. Ondráček [-] , J. Martaus [-] (60. P. Kadlec [-] ) , J. Hubáček [-] (82. J. Švanda [-] ) , B. Puchýř [-] , V. Šaroun [-] , V. Hubáček [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - T. Bukáček [-] (75. D. Starý [-] ) , O. Ostrýž [-] , J. Šípek [-] , P. Malý [-] , P. Soudek [-] , D. Uhlíř [-] , V. Martinek [-] , L. Novák [-] , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-]

ŽK: 20. O. Follprecht - 80. V. Martinek , 80. O. Ostrýž .
Hráči zápasu: L. Novák , F. Uhlíř .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽILKA Jan - ŠVANDA Josef (N), PEJCHAL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.