3:3
(3:2)
29. V. Pokorný
44. F. Řepa (p.)
66. F. Řepa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec hrající skoro celý zápas o deseti vybojoval bod


Branky


26. B. Puchýř , 27. D. Bártek , 36. B. Puchýř - 29. V. Pokorný , 44. F. Řepa (p.) , 66. F. Řepa
0

Šest branek bylo vidět v Pohledci, kde se rozešli domácí s rezervou Bohdalova nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hájek viděl červenou kartu

V dalším kole III. třídy přivítal TJ Pohledec na svém hřišti rezervu Bohdalova. Již ve 3. minutě zatáhl míč po pravé straně agilní Ondráček a přesně našel nabíhajícího Bártka, kterého vychytal Velín. Hosté poprvé zahrozili v 6. minutě, ale na centr z pravé strany procházející malým vápnem nikdo z hostů nedosáhl. Ráz utkání změnila 8. minuta, kdy domácí gólman Hájek netrefil těsně před velkým vápnem polovysoký míč a následně fauloval bohdalovského útočníka. Následovala červená karta a domácí šli do deseti. Do branky musel Luboš Novotný a hned čelil zajímavé standardce, ale hosté nedokázali ani z následných dorážek prostřelit pozornou obranu domácího týmu. Kdo by čekal, že hosté budou v početní výhodě lepším týmem, tak se mýlil. Domácí prakticky neustále zaměstnávali hostující obranu a také se dočkali zaslouženého vedení. Téměř jako přes kopírák se opakovala situace ze 3. minuty, ale tentokrát již přihrávku Ondráčka Bártek využil a poslal domácí tým do vedení. O dvě minuty později to bylo již 2:0, poprvé v zápase se prosadil Bohumil Puchýř. Dvoubrankové vedení domácím nevydrželo dlouho a okénku v obraně využil Pokorný, který tváří tvář Novotnému nezaváhal - 2:1. Domácí dále i v deseti byli lepším týmem a dobrým napadáním nutili obranu Bohdalova k dalším chybám. Jednu z nich využil opět Puchýř, který opět domácím zajistil dvoubrankový náskok. Ten ovšem domácí hráči do poločasu neudrželi. Těsně před koncem poločasu rozhodčí Tomášek nařídil hodně přísnou penaltu po zákroku domácího stopera Pustiny. Hostující Řepa se nemýlil - 3:2.

Hosté ve druhém poločase vyrovnali

Ve druhém poločase se domácí tým více zatáhnul a spoléhal na brejkové situace, ve kterých však tak jako v prvním poločase nebezpečný nebyl. Hosté opticky domácí tým přehrávali, ale do šancí se nedostávali. Únava 10 pohledeckých bojovníků postupně narůstala a hosté toho dokázali využít a srovnat skóre. V 66. minutě se ve vápně zorientoval nejlépa opět Řepa a prostřelil Novotného. Ač domácí tým přišel o slibně vytvořený náskok, příliš to s ním nezamávalo a i v 10 hráčích dokázal zle zatápět soupeři. Strhnout výsledek na pohledeckou stranu mohl Bártek, ale ve vápně nebyl patřičně důrazný. Žádný z týmů se již v posledních minutách nedostal do velké šance a tak zápas skončil nerozhodným výsledkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Dnes smekám před klukama, kteří prakticky celý zápas museli odehrát v deseti hráčích a příliš to na hřišti vidět nebylo. Zejména v prvním poločase jsme zle zatápěli hostující obraně. Troufnu si říct, že jsme odehráli nejlepší poločas v sezoně. Bohužel až příliš jsme chtěli útočit, namísto abychom se zatáhli a vyčkávali na brejkové situace a soupeř toho dokázal dvakrát využít. Ve druhém poločase nám postupně docházeli síly, které jsme vyčerpali v prvním poločase. Ale i přesto jsme nakonec mohli zápas dotáhnout do vítězného konce. Ze zápasu jsme chtěli získat tři body, po obdržené červené kartě bych bod bral, ale přece jen trochu zklamání je, vzhledem k tomu, jak jsme zápas odehráli a odmakali. Ale je to pro nás další dobrý signál, že mužstvo má svoji vnitřní sílu a dokáže reagovat na nepříznivé situace v zápase.

Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Zápas ovlivnilo brzké vyloučení domácího brankáře, mysleli jsme si v tu chvíli, že máme zápas vyhraný a domácí se porazí sami. Stal se ale pravý opak, soupeři jsme doslova nahráli na 3 góly a celkově jsme v obraně nestíhali. Ale podařilo se nám vstřelit 2 branky a udržet kontakt do druhé půle. V té se soupeř logicky bránil a hrál na brejky. Ty byly paradoxně nebezpečnější než naše šance, protože jsme řešili špatně finální fázi okolo vápna. Naštěstí jsme dokázali vyrovnat. Bod je ve finále pro nás dobrý. Smekám před domácími hráči, kteří i v oslabení zápas výborně odmakali.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - P. Prchal [-] (64. M. Skalník [-] ) , D. Bártek [-] , L. Ondráček [-] (85. J. Švanda [-] ) , J. Martaus [-] (9. L. Novotný [-] ) , P. Skalník [-] , B. Puchýř [-] (74. F. Karmazín [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , O. Žák [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , B. Křesťan [-] , D. Skála [-] - V. Pokorný [-] (79. P. Fabík [-] ) , F. Řepa [-] (82. M. Krčál [-] ) , F. Rosecký [-] , L. Novotný [-] , L. Hanych [-] - R. Henzl [-] (71. J. Wasserbauer [-] ) , F. Boháček [-] -

ŽK: 43. J. Pustina , 89. M. Skalník - 25. D. Skála , 51. B. Křesťan , 69. R. Henzl . ČK: 8. M. Hájek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ŠVANDA Josef (N), DOLEŽAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.