Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná porazila lídra tabulky


0

Rezerva Měřína přišla po porážce v Rožné o první příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Začátek zápasu vyšel výborně domácím, když se dostali do vedení zásluhou Jiřího Vyžrálka. Jiřímu posílal míč mezi obránci Filip Humpolík. Poté měli domácí ještě pár pěkných přihrávek do vápna, ale ani jedna se nezužitkovala. Vedení domácích trvalo ale pouze sedm minut, když soupeř využil první velkou šanci, kterou měl a srovnal Stanislavem Vlachem na 1:1. Za dalších sedm minut šli už hosté do vedení zásluhou Josefa Vokouna. Domácí se ale nevzdávali a pokoušeli se o vyrovnání. To naštěstí zařídil Jiří Vyžrálek, který srovnával na 2:2. Jiřímu přihrával Petr Navrátil. Velkou šanci měli hosté po špatně rozehraném míči od Jindry Berana, ale Jindra svoji hrubku dokázal napravit, když vychytal hráče v brejku. Ve 33. minutě vyslal Marek Navrátil do brejku Jiřího Vyžrálka, který tak dokončil hattrick. Do kabin se šlo za stavu 3:2.

Rožná v závěru potvrdila vítězství

Ve druhé půli bylo k vidění také dost šancí. Hned ve 48. minutě měl jednu velkou Marek Navrátil, ale bohužel nedokázal míč usměrnit mezi tyče. Hosté měli také několik šancí, ale žádnou nevyužili. Ve druhé půli vytvořil Petr Navrátil dvě krásné šance, ale bohužel pro domácí ani jednu nezužitkoval a to konkrétně Marek Navrátil. Hosté se pouštěli do rychlých brejků, ale ani jedním nedokázali skórovat. Po rohovém kopu se dostal domácí Filip Humpolík k hlavičce, ale střela šla jen kousek od pravé tyče. Ke konci zápasu za stavu 3:2 pro domácí měli hosté několik tutovek. Naštěstí pro domácí ani jednu nedokázali proměnit a to jen díky skvělým zákrokům Jindry Berana, který svůj tým neskutečně podržel. A jak se říká ,,nedáš - dostaneš", tak udeřili domácí. Marek Beno přihrál v brejku na Ivoše Pokorného, který zvyšoval na 4:2 pro domácí. A v 90. minutě dal poslední gól Jiří Vyžrálek, který zvýšil na konečných 5:2.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Začátek zápasu jsme byli lepší, ale jak soupeř vyrovnal, tak už hra byla vyvážená. Nám se podařilo jít do vedení a ve druhé půli jsme měli pár velkých šancí, ale nedali jsme je. Soupeř mohl ke konci zápasu vyrovnat, ale opět nás podržel skvělými výkony Jindra Beran. My jsme na konci zápasu přidali ještě dvě branky.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Danou taktiku jsme v prvním poločase plnili pouze 10 minut, v kterých jsme skórovali. V druhém poločase jsme domácí tlačili, ale místo vyrovnání jsme z domácího golmana udělali hrdinu, když jsme mu všechny míče naházeli rovnou do náruče. Obdržené 2 góly v posledních 3 minutách zastírají fakt, že utkání bylo na velmi malém hřišti poměrně vyrovnané.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , A. Korbička [-] , K. Beran [-] (75. I. Pokorný [-] ) , P. Kunc [-] - P. Navrátil [-] , M. Beno [-] , J. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] - F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-]

TJ Jiskra Měřín B
M. Kučera [-] - P. Král [-] , Š. Král [-] , T. Bačák [-] , J. Procházka [-] , J. Zelinka [-] (71. P. Pospíchal [-] ) - S. Vlach [-] (49. T. Hrad [-] ) , D. Kolouch [-] , L. Pololáník [-] , M. Sýkora [-] - J. Vokoun [-] -

ŽK: 62. A. Korbička , 83. M. Beno - 45. D. Kolouch .
Hráči zápasu: J. Beran , J. Vyžrálek - J. Procházka , P. Král .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - JUKL Kamil (N), KLUSÁK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.