Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov zaskočil Radotice na jejich hřišti


Branky


0

Jakubov si odvezl z Radotic výhru 4:2 a dostal se rázem v tabulce před svého soupeře

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Souboj dvou týmu s první poloviny tabulky byl k vidění v Radoticích kam přijel Jakubov s přáním odvézt si nějaký ten bod. Hosté přijeli do Radotic dobře připravení a v 9. minutě šli díky Tomáši Vrbkovi do vedení 0:1. Ve 22. minutě to bylo zásluhou Tomáše Veselského 0:2. Domácí se marně snažili pokořit hostujícího gólmana a naopak v poslední minutě poločasu inkasovali na 0:3 po trefě Radka Jelínka.

Domácí pouze snížili

Ve druhé půli již domácí přeci jen svého soupeře dokázali více pozlobit a v 70. minutě to korunovali snižující brankou na 1:3 zásluhou Jana Čecha. V 78. minutě ale střídající Vojtěch Vejmělka dal opět uklidňující gól na 1:4. Poslední branku zápasu pak zaznamenal Tomáš Kincl v 80. minutě -2:4.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - T. Kincl [-] , V. Vyhnálek [-] (25. F. Tobolka [-] ) , D. Kincl [-] , P. Tobolka [-] , L. Kaderábek [-] (46. O. Navrátil [-] ) - L. Tříletý [-] , M. Tobolka [-] , J. Čech [-] , M. Habich [-] - S. Michal [-] (68. V. Liška [-] ) -

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Vrbka [-] (74. V. Vejmelka [-] ) , A. Pacas [-] , M. Chalupa [-] , T. Vrbka [-] (63. P. Dvořák [-] ) , T. Kosmák [-] (87. M. Gáborík [-] ) , T. Veselský [-] , J. Novák [-] (46. M. Muzikant [-] ) , R. Říha [-] , R. Jelínek [-] , M. Dunkler [-]

ŽK: 33. M. Tobolka , 44. D. Kincl - 44. M. Chalupa , 90. V. Vejmelka .
Hráči zápasu: J. Čech - T. Veselský , T. Vrbka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - NEVĚČNÝ Jan (N), LIŠKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.