2:1
(2:1)
36. R. Durda (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice doma nezaváhala


Branky


9. M. Sova , 20. J. Trnka - 36. R. Durda (p.)
0

Fotbalisté Blatnice odčinili na domácím hřišti minulou vysokou prohru a porazili Horní Újezd nejtěsnějším vítězstvím 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o jeden gól lepší

Domácí chtěli na svém hřišti odčinit vysokou prohru z minulého kola a začali výborně. V 9´minutě se prosadil lobem přes brankáře domácí střelec Milan Sova. Ve 20´minutě po herní převaze opět úřadovali domácí, kdy po hlavičce do břevna Milana Sovy se po dorážce prosadil Jiří Trnka. Hostům se po faulu ve velkém vápně podařilo snížit z pokutového kopu, kdy nezaváhal Durda Radek. Stav 2:1 sliboval napínavý druhý poločas. 

Ve druhé půli branka již nepadla

Ve druhém poločase moc šancí k vidění nebylo a hrálo se spíše o střed pole. Do konce utkání už branka nepadla, a tak si domácí nechali všechny body na svém hřišti.



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Trnka Jiří, trenér: Hosty jsme krom penalty k ničemu vážnému po celý zápas nepustili a zaslouženě jsme vyhráli po skvělém vstupu do utkání.




Sestavy


SK Blatnice
M. Chocholouš [-] - T. Cech [-] (78. M. Šabatka [-] ) , L. Šplíchal [-] (71. A. Kotačka [-] ) , J. Trnka [-] , J. Šimek [-] (90. M. Doležal [-] ) , L. Tomšíček [-] , M. Trnka [-] , M. Sova [-] , Z. Karásek [-] , D. Lojka [-] , M. Svoboda [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Veselý [-] (71. J. Pivoňka [-] ) , M. Zvěřina [-] , J. Kučera [-] , M. Řezáč [-] , P. Smažil [-] , M. Veselý [-] , R. Durda [-] (62. D. Macháček [-] ) , K. Kresa [-] (81. M. Máj [-] ) , M. Ošmera [-] , L. Sláma [-] (46. M. Čermák [-] )

ŽK: 38. D. Lojka , 45. M. Trnka - 72. M. Veselý , 76. D. Macháček .
Hráči zápasu: M. Sova - M. Ošmera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - KUBA Michal, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.