4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Troubelice přehrály Řetězárnu, ta na jaře ještě nevyhrála


Branky


0

23. kolo 1.A tř. sk. A svedlo dohromady celky Troubelic a SK Řetězárny. Hosté se potýkají s velkými problémy a na jaře se jim ještě nepodařilo vyhrát. To Troubelice zažívají jaro o poznání lepší a pouze jednou poznaly hořkost porážky. Favorit utkání byl tedy papírově jasný. Domácí dokázali potvrdit předpoklady a v zápase plném branek zvítězili 4:2. Na podzim padlo v České vsi ještě více bránek, utkání skončilo 8:5. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Troubelice měly ještě stále v živé paměti nelichotivý výsledek vzájemného zápasu z podzimu a 1. minuta jim zřejmě příliš klidu nedodala. Domácí brankář totiž trefil výkopem hostujícího kapitána Michálka a míč skončil v síti Troubelic. Domácí to ale nepoložilo a začali se tlačit před hostující branku. V 9. minutě jejich obrovská šance gólem neskončila, míč přeletěl pouze nad Tillovou brankou. O dvě minuty později už bylo pro Troubelice veseleji. Domácí útočník se objevil osamocený před brankářem a přízemní střelou vyrovnal na 1:1. Tento moment domácí ještě více povzbudil a Till musel být neustále v permanenci. Udeřilo ale na druhé straně. Brucknerova šance ještě skončila nezdarem, ale v zápětí se po centru Hrabaly podruhé v zápase trefil Michálek a poslal hosty opět do vedení. V poslední minutě měla Řetězárna šanci na zvýšení náskoku, ale Babčák situaci neřešil dobře a domácí obrana nebezpečí odvrátila. 

Do druhého poločasu domácí nastoupili s obrovským odhodláním s výsledkem něco udělat a vytvořili si enormní tlak. Ten zužitkovali ve 48. minutě, kdy Salva prohrál sprinterský souboj s domácím útočníkem a ten pohodlně vyrovnal na 2:2. V 52. minutě je pro hosty ještě hůř - Troubelice se po centru a gólu hlavou poprvé v zápase ujímají vedení. Z ojedinělé šance hostů mohl vstřelit svůj třetí gól Michálek, ale tentokrát selhal a stejně dopadla i šance domácích na druhé straně. Poslední minuty už se hosté soustředí ve snaze o vyrovnání pouze na útok a zapomínají na zadní vrátka. Dvě minuty před koncem se Troubelice dostávají do rychlého protiútoku a na Tilla postupují dva útočníci domácích. Ti svou šanci zvládli na jedničku a skóre bylo tímto gólem upraveno na konečných 4:2. 



Ohlasy k zápasu



SK Řetězárna
Roman Michálek (kapitán): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme získat minimálně bod. Z naší hry jsme ale všichni hrozně zklamaní. Po podzimních ambicích, kdy jsme chtěli hrát o páté místo, můžeme být rádi, že sezona netrvá déle a nespadneme zpět do 1.B třídy.



Sestavy



SK Řetězárna
J. Till [-] - M. Salva [-] , J. Kočí [-] , D. Nedvěd [-] - T. Wator [-] , L. Václavský [-] , J. Bruckner [-] , R. Hrabala [-] , Z. Opravil [-] - J. Babčák [-] , R. Michálek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.