Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

--

FOTO: Hosté zahazovali šance a tak dva body braly Určice


Branky


0

V neděli 1. října od 15.00 hodin bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání devátého kola  okresního přeboru mezi místním béčkem a mužstvem Výšovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili do zápasu s odhodláním bodovat naplno, vzhledem k tomu, že v předchozích dvou utkáních na hřištích soupeřů prohráli. Vstup do zápasu však měli mnohem lepší hosté, Z úvodní převahy však vytěžili pouze nastřelené břevno po rohovém kopu. S přibývajícím časem se hra vyrovnala, šancí na obou stranách bylo poskromnu. Za zmínku by mohl stát trestný kop v podání Nakládala, se kterým si ale brankář hostí bez problému poradil. Hned při prvním útoku po změně stran si naběhl za domácí obranu Obručník, ovšem gólman Pokorný jeho střelu vyrazil. I když byl druhý poločas herně vyrovnaný, na vyložené šance byly jednoznačně lepší hosté. Jen Fildán zahodil tři příležitosti. Nejprve vystřelil těsně vedle pravé tyče, podruhé kolem levé tyče a potřetí jej vychytal brankář. A když v závěru utkání neproměnil tutovku ani výšovický Ryšánek, skončilo utkání bezbrankovou remízou. Na řadu tak přišla střelba pokutových kopů. V této disciplíně byli úspěšnější domácí hráči, kteří proměnili čtyři pokusy, hosté pouze dva. 

 

Autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - J. Kadlec [-] , L. Nakládal [-] , P. Muzikář [-] , J. Frehar [-] (64. P. Hanák [-] ) , P. Mlčoch [-] - D. Střebský [-] (56. K. Žáček [-] ) , J. Hanzelka [-] , R. Berčák [-] (72. J. Dračka [-] ) , M. Bureš [-] - J. Kouřil [-] -

FK Vyšovice
I. Pychora [-] - M. Škop [-] - P. Krčmář [-] , M. Kozdas [-] , F. Okleštěk [-] (70. O. Škultéty [-] ) , K. Koukal [-] , M. Obručník [-] , M. Dudík [-] , J. Křivinka [-] , Z. Fildán [-] , L. Ryšánek [-]

ŽK: 64. K. Koukal , 81. Z. Fildán , 88. M. Škop .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SPURNÝ Dominik - KOPECKÝ David, PEŘINA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.