M. Piňos 73. (vl.)
M. Lichý 77.
T. Krejsa 78.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec potvrdil pozici lídra


Branky


73. M. Piňos (vl.) , 77. M. Lichý , 78. T. Krejsa
0

Report tradičně přináší René Černohorský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas vedoucího Hradce s bruntálským béčkem sliboval pěknou podívanou. Jako první se do šance dostali hosté, a to po hrubce domácího stopera Radka Holuši, jenže následnou střelu z dálky zlikvidoval dorostenecký brankář Jan Waigner. Teprve v 15. minutě utkání se osmělili domácí hráči, kdy po rohovém kopu David Škvára hlavičkoval nad. Obdobně se ve 21. minutě dařilo i Norbertu Lichému a v 38. minutě Matyáši Lichému, kdy jeho střelu z úhlu bravurně vyrazil další dorostenecký brankář, tentokráte z Bruntálu. Z úvodního gólu se však mohli radovat hosté, kdy minela předstopera Radka Duška skončila nepovedeným odkopem na tyči domácí svatyně.

 

 

V 50 minutě se řítil domácí Matyáš Lichý z půli hřiště sám na bránu hostí, jenže včasným vyběhnutím jeho šanci zlikvidoval gólman. O pět minut později se v obdobné situaci opět ocitl Matyáš Lichý po uličce Tomáše Krejsy, jenže při této gólovce mu míč odskočil. V 65. minutě střelecký pokus hradeckého Tomáše Moce skončil vedle. V 71. minutě se nebezpečným rohovým kopem blýskli hosté, jenže centr ve skrumáži vyboxoval nadějný brankář Jan Waigner. Následně kopal hradecký zadák Radek Dušek z půli hřiště přímý kop, který k překvapení všech skončil v síti. Toto se stalo po obrovském nedorozumění hostujícího brankáře se svým obráncem, kterému spadl míč na hlavu. Vlastní gól tak změnil stav utkání a nakopl domácí k tlaku. Ten v 75. minutě využil Matyáš Lichý a navýšil skóre na 2:0. O dvě minuty později agilní Matyáš Lichý byl znovu v šanci, jenže nebyl úspěšný. Bruntálský brankář inkasoval potřetí v 78.minutě, po skvělé akci hradeckého kapitána Tomáše Krejsy. Poté vystřihli parádu  střídající domácí dorostenci Matyáš Černín a Jakub Kvasnička, jenže nádhernou branku sudí neuznal pro údajný ofsajd. Závěr utkání patřil Hradci nad Moravicí, avšak šance Jakuba Kvasničky či Matyáše Lichého nebyla přetavena v gól. Hradec tak po úvodním trápení dokráčel k výhře a i nadále vede tabulku 1.B. třídy.

 

Autor: René Černohorský



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí mužstva TJ Hradec nad Moravicí): Z tohoto utkaní jsme měli docela velkou obavu, která zapříčinila i absencí snad 5 hráčů základní sestavy. Avšak výkon od brankáře až po útočníky byl fantastický, i když jsme se v úvodu hodně hledali a nebylo to "to pravé ořechové". Hosté mají mužstvo, které mě hodně oslovilo a z jejich výkonu jsem byl nadšen. Věděli, co hrají a jak to hrají a dostávat se do šancí byl oříšek. Pomohla mám asi vlastní branka Bruntálu a teprve potom se rozjel nejen hradecký brankostroj, ale i šance a krása z fotbalu. Myslím tím hlavně parádu v podání našich dorostenců Černín - Kvasnička, která skončila gólem, ale pro údajný ofsajd nebyla branka uznána. A nejen toto s největší pravděpodobností lahodilo oku diváka, a naší úžasní fanoušci museli být z poslední patnáctiminutovky nadšeni. Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným za bezva sportovní zážitek. Hlavně hráčům obou mužstev, trojici rozhodčím a divákům z Hradce, z okolí i z Bruntálska.




Sestavy


TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - P. Valenta [-] (87. M. Černín [-] ) , L. Scholtz [-] , M. Škrobánek [-] (63. J. Kvasnička [-] ) , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] (83. J. Ondřej [-] ) , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , D. Škvára [-] , R. Dušek [-]

MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - M. Samson [-] , M. Piňos [-] (77. J. Krajčovič [-] ) , J. Mako [-] , M. Schovánek [-] (83. A. Hlávka [-] ) , J. Hynek [-] , S. Barteska [-] , F. Stoklasa [-] , L. Vojtík [-] (68. P. Mišurec [-] ) , L. Kopec [-] , J. Rončák [-]

ŽK: 78. R. Holuša - 78. M. Schovánek .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: SMETANA Patrik - VRÁNA Jaroslav, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.