Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Papírny přejely Benešov


0

Krátký report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do dohrávky jsme vstoupili aktivně a hned ve 2' minutě se dostal za obranu Lukáš Škrobánek, ale z 16 metrů vysoko přestřelil. Následně se do dvou šancí dostali hosté, ale Jan Kubný vždy úspěšně zasáhl. Ve 29' minutě byl faulován Lukáš Škrobánek a následnou penaltu proměnil. Ve 44' minutě se k míči dostal opět Lukáš Škrobánek a levou nohou poslal míč k tyči. Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a hned v úvodu se opět prosadil Lukáš Škrobánek, který prostřelil gólmana hostí. Konečnou podobu výsledku 4:0 dal Petr Martinák. Ještě v 70' minutě dostal červenou kartu hostující hráč Pokorný Matěj za úmyslné šlápnutí na Petra Martináka. Utkání se již do hrálo a zaslouženě jsme zvítězili.

 

Zdroj: facebook - Žimrovice



Sestavy


TJ Žimrovice
J. Kubný [-] - O. Černý [-] , D. Martinák [-] , M. Hopp [-] , D. Kuděla [-] - M. Režnar [-] , J. Černý [-] , P. Martinák [-] - D. Hertel [-] , M. Rusňák [-] (64. M. Hendrych [-] ) , L. Škrobánek [-] (80. R. Kříž [-] )

TJ Horní Benešov
P. Ondrusz [-] - R. Staňo [-] (76. J. Budík [-] ) - J. Podaný [-] , J. Žižka [-] , D. Slíva [-] - P. Krupa [-] , J. Lukačovič [-] , P. Zahradník [-] (36. J. Fadrný [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Dankovič [-] , D. Moravec [-]

ŽK: 54. J. Černý , 70. P. Martinák , 78. D. Martinák - 13. D. Moravec , 61. R. Staňo , 78. J. Žižka . ČK: 70. M. Pokorný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HRŇA Petr - ŽÁČEK Marek, HNILA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.