R. Uvíra 36. (p.)
D. Diehel 51.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 10:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatníky v nedělním dopolední pokořily Hradec


Branky


36. R. Uvíra (p.) , 51. D. Diehel
0

Report nám přináší opět vedoucí hradeckého týmu René Černohorský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání mohl být veselejší  a radostnější pro hostující mužstvo, poněvadž se již ve 2. minutě objevil Matyáš Lichý z Hradce nad Moravicí před domácím brankářem, jenže v koncovce zklamal a jeho lob přeskočil nejen brankaře, ale i domácí svatyni. Zlatníky kontrovaly přímým kopem, po němž se rozechvěla tyč hradeckého Tomáše Mrázka. Po zákroku Radka Holuši v 36. minutě, a to v šestnástce Hradce nad Moravicí, šel domácí hráč velmi ochotně k zemi a rozhodčí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. Hradeckým se tento tvrdý verdikt moc nelíbil, jenže hlavní arbitr byl neoblomný. Následná penalta R. Uvíry rozechvěla síť hostů a domácí se ujali vedení. 1:0. Do poločasu však mohlo být vyrovnáno, když si zkušený zadák Hradce nad Moravicí Radek Holuša naběhl na rohový kop Tomáše Moce a dělovka z jeho pravé kopačky skončila na břevně.

 

V 51. minutě se domácí radovali podruhé, kdy hrubku Richarda Lichého v podání nemasné neslané kličky vypíchl zlatnický hráč a následný protiútok dva na jednoho potrestal Daniel Diehel. Stav utkání 2:0. Další průběh zápasu nepřinesl na jedné ani na druhé straně větších brankových příležitostí, vše se odehrávalo uprostřed hřiště a trápení obou týmů ukončil závěrečný hvizd hlavního sudího.

 

Autor: René Černohorský



Ohlasy k zápasu



TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí TJ Hradec nad Moravicí): Nebyl jsem přímým účastníkem našeho dalšího mistrovského utkání, ale byl jsem celkem pravidelně informován prostřednictvím mobilů fanoušků a známých o situaci na hřišti. Teď lze říci, že velmi mrzí úvodní neproměněná šance Matyho Lichého, která byla zřejmě rozhodující a vše bylo podtrženo přísně nařízeným pokutovým kopem i pouze nastřeleným břevnem Radka Holuši. Kdyby se o poločase šlo do kabiny za nerozhodného stavu, určitě bychom si bod ze Zlatník odvezli. Utkání totiž mělo po celou dobu nádech remízy. V 1.B. třídě jsme dnes okusili chuť porážky, ztratili jsme prvenství v tabulce, ale jedeme dál a přes týden se musíme velmi dobře připravit na sobotní domácí zápas s Kylešovicemi.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
F. Růžička [-] - R. Uvíra [-] , V. Chovanec [-] , T. Němčík [-] , L. Fajkus [-] (81. D. Bláha [-] ) , V. Alt [-] , P. Holuša [-] , R. Fajkus [-] , J. Morys [-] , D. Diehel [-] (69. A. Anelkin [-] ) , O. Levák [-] (87. O. Kořínek [-] )

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , R. Lichý [-] (59. R. Dušek [-] ) , R. Holuša [-] , T. Manderla [-] (46. L. Petřík [-] ) , J. Ondřej [-] (81. M. Černín [-] ) , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] (46. K. Ignác [-] ) , L. Scholtz [-]

ŽK: 31. J. Morys , 45. V. Alt - 44. T. Moc , 80. P. Valenta , 88. K. Ignác .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEVINGER Milan - KARAS Michal, PAVLÁSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.