Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná rozhodla ve druhé půli


0

Oba trenéři hodnotí zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér): Když se nám ještě do přestávky podařilo vyrovnat, tak jsme věřili, že už zápas zvládneme. V obranné fázi jsme ale dělali hloupé chyby a navíc se strašně nadřeme na gól. Věděli jsme, že Břidličná bude hrát zezadu a spoléhat na brejky, ale nedokázali jsme si s tím vůbec poradit. Do zápasu jsme šli nažhavení s tím, že ho zvládneme a dáme tak zapomenout na předešlý výbuch v Čeladné. Ale přijde šok, když doma inkasujeme pět branek. Chtěli jsme to zvládnout, ale stalo se tohle to. Soupeř nás z každé šance potrestal. Vrátili jsme se zpátky do zápasu, ale hloupými chybami jsme se připravili o dobrý výsledek.

TJ Břidličná
Marian Minich (trenér): Dali jsme rychlé dvě branky a hru měli pod kontrolou. Pak ovšem jeden z domácích centroval tak, že balon nakonec skončil v bráně. O pár minut později Bílovec opět skóroval se štěstím a najednou bylo vyrovnáno.Konečně jsme ale ukázali, co v nás je, že umíme i zakončit a ne jen hrát. Nastřelili jsme ještě tyčku a byly tam i další šance. Ve druhém poločase jsme už jasně dominovali a šli si za vítězstvím. Za výkon v Bílovci zaslouží pochvalu celý tým. Hráli jsme opravdu dobře.



Sestavy


FC Bílovec
R. Silber [-] - K. Kotrla [-] , P. Moučka [-] (74. J. Vaněk [-] ) , R. Melecký [-] , P. Žídek [-] , J. Darda [-] , M. Ronec [-] , A. Dluhoš [-] (61. M. Rulíšek [-] ) , T. Malina [-] , J. Tomášek [-] , L. Černín [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] , D. Hoffmann [-] - D. Žmolík [-] , S. Sudek [-] (87. P. Chmelař [-] ) , V. Cabák [-] , M. Schreier [-] (89. M. Minich [-] ) - M. Cudrák [-] , P. Kučera [-] , M. Sklenařík [-] - D. Hargaš [-]

ŽK: 14. J. Darda , 29. P. Žídek - 38. S. Sudek , 81. D. Hargaš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kubiena Petr - ŠVEC Marek, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.