1:2p.
(0:0)
69. O. Culek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:30

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošnice vyhrála na penalty


Branky


0

Web vítězů hodnotí zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Litomyšle jsme jeli odhodlaný udělat dobrý výsledek. V 1 min byla střela Šebka zblokovaná. Potom nastala dlouhá časová pasáž, kdy ani jedno mužstvo neohrozilo branku soupeře. Nikdo nechtěl udělat chybu a inkasovat. Ve 33 min po akci P. Šindeláře střílel Hejcman. Ve 35 min po dlouhém autu měli šanci domácí ...střela byla nepřesná . Ve 45 min M. Šindelář z přímého kopu střílel do náruče gólmana. V 58 min z dálky střílel ( nebezpečně ) domácí Tomšů . V 65 min po hezké akci střílel nad branku J. Vančura. V 69 min po standartce P. Šindeláře se prosadil hlavou Culek - 0:1 .V 73 min vyzkoušel pozornost domácího brankáře Šebek . Vypadalo to , že utkání dohrajem v klidu , ale to se nestalo . Po hrubé chybě ve středu obrany v 82 min postupoval sám na branku Štoudek a Jandovi nedal šanci - 1:1. Utkání dostalo pro nás hororový závěr, kdy jsme o všechny body mohli přijít. V 86 min střílel vedle Čapek a v 87 min po přečíslení zachraňoval v poslední chvíli J. Vančura . To nebylo vše v 90 min se pískala penalta za ruku Fejla ve vápně. Domácí Zeman penaltu nedal (vysoko nad branku) . V nastaveném čase jsme šli do brejku a přečíslení, ale situace byla řešená špatně . Nakonec přišla na řadu penaltová loterie , kterou jsme zvládli a bereme důležitý dva body . Pochvala za bojovnost pro všechny hráče. Vynikli Culek, J .Vančura , O. Vančura a Janda . 

 



Více zde: http://sktremosnice.webnode.cz/news/kp-dospelych-7-kolo-vyhra-v-litomysli-na-penalty/



Ohlasy k zápasu



ŽSK Třemošnice
Cirkl Leoš, trenér ŽSK Třemošnice: utkání rozhodně pohledné nebylo a tentokrát jsme si nevytvořili ani vyložené šance. Byl to boj se spoustou nepřesností z obou stran. Dostali jsme se do vedení , ale v závěru jsme mohli příjít o všechny body, kdy soupeř nedal penaltu. Odehráli jsme lepší zápasy to víme všichni . Dnes dva body bereme.



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - M. Severa [-] , M. Gyömber [-] , J. Štoudek [-] , P. Čapek [-] - A. Valenta [-] (61. J. Vejrych [-] ) , V. Kristek [-] (86. M. Vomočil [-] ) , J. Paclík [-] - J. Zeman [-] , L. Severa [-] - L. Tomšů [-]

ŽSK Třemošnice
J. Janda [-] - O. Culek [-] , M. Hejcman [-] (83. M. Brom [-] ) , J. Šebek [-] , M. Šindelář [-] , P. Šindelář [-] , J. Vančura [-] , D. Forman [-] , O. Vančura [-] , V. Petr [-] (64. D. Fejl [-] ) , M. Král [-]

ŽK: 63. M. Severa , 70. M. Gyömber , 77. J. Zeman - 58. D. Forman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lukes Zdeněk - LANGR Filip, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.