Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné dvakrát neudrželo vedení a v oslabení prohrálo


Branky


0

Tatran se dvakrát během prvního poločasu dostal do vedení, přestože přišel o vyloučeného hráče. V obou případech se ale Kobylice dotáhly a nakonec i vstřelily vítěznou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Tatranu vstoupili do zápasu ideálním způsobem a už ve druhé minutě se ujali vedení. Roman Polák si narazil balon s Martinem Jakoubkem a nadvakrát překonal hostujícího gólmana Pavla Hanuše. Kobylice se postupem času dokázali soupeři herně vyrovnat, a nakonec srovnaly i skóre. Ve čtrnácté minutě domácí obrana neuhlídala Tomáše Havlíčka, který srovnal na 1:1.

Nepříjemný moment přinesla šestnáctá minuta. Domácí Dominik Polák chtěl na polovině hřiště zastavit hostujícího Víta Trutnovského, svůj zákrok však neodhadl a soupeři zlomil nohu. Za tento zákrok viděl domácí fotbalista červenou kartu. Zranění hráče Kobylic si vynutilo až čtyřicet minut dlouhou pauzu, protože se čekalo na příjezd sanitky.

Po vynucené pauze to byli znovu domácí, kdo se dokázal prosadit. Ve třicáté sedmé minutě domácí získali přímý kop, kterého se zhostil Martin Jakoubek, jehož prudkou ránu zastavila až síť Hanušovy brány. Jednobrankové vedení si ale domácí znovu dlouho neužili. Už o dvě minuty později totiž vyrovnal hostující Lukáš Říha.

Ve druhém poločase se dlouho čekalo na gólové příležitosti. Hned ta první nakonec skončila v bráně. V pětašedesáté minutě si Jiří Dítě naběhl na centrovaný balon a hlavou jej usměrnil za záda gólmana Jana Zítka.

 

V šedesáté sedmé minutě domácí přišli o dalšího vyloučeného hráče, jmenovitě o Martina Jakoubka, který vyjádřil nespokojenost s výroky rozhodčích, pročež viděl druhou žlutou kartu. Ani dvojnásobně oslabení domácí se ale nevzdávali a ve zbytku zápasu se snažili o vyrovnání. To ale nakonec nepřišlo. Kobylice tak zvítězili na hřišti Hostinného 2:3.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - T. Maličký [-] , V. Valášek [-] (71. V. Purkert [-] ) , D. Polák [-] , J. Marek [-] , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] , R. Polák [-] (83. P. Šmucer [-] ) , V. Vladeka [-] (77. A. Rodr [-] ) , Z. Pištora [-] , L. Horák [-] (67. M. Brož [-] )

FC Spartak Kobylice
P. Hanuš [-] - D. Rašín [-] , J. Pozler [-] , P. Dvořák [-] , J. Vávra [-] , V. Trutnovský [-] (17. J. Ragula [-] ) , T. Havlíček [-] , J. Dítě [-] , J. Dařbuján [-] , M. Khol [-] , L. Říha [-]

ŽK: 45. R. Polák , 54. M. Jakoubek , 54. T. Valeš , 90. J. Horák - 80. L. Říha . ČK: 16. D. Polák , 67. M. Jakoubek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svoboda Filip - LINHART Lukáš, MATĚJKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.