2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká zdolala Slavii těsně 2:1


Branky


0

Fotbalisté Vysoké i hradecké Slavie se během zápasu nebáli útočit, přesto byli k vidění pouze tři góly. Šťastnější byla domácí Vysoká, která zvítězila díky dvougólovému Janu Pražákovi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V oboustranně aktivním úvodu se jako první radovali domácí. Ve třinácté minutě si na hranici ofsajdu počkal na dlouhý pas domácí Jan Pražák. Gólman Slavie Jan Moník proti němu možná trochu zbytečně vyběhl, domácího útočníka totiž křižoval jeden z obránců hradecké Slavie. Jan Pražák nicméně hostujícího gólmana přetlačil a ani zpoza vápna prázdnou bránu neminul.

Hosté mohli přispěchat s bleskurychlým vyrovnáním. V patnácté minutě Slavia poslala z pravé strany prudký centr do vápna. V prostoru, kam míč směřoval, ale nebyl žádný hráč Slavie, a jeden z domácí obránců proto na brankové čáře odvrátil míč do bezpečí.

V sedmnácté minutě k domácímu Janu Pražákovi propadl další dlouhý nákop, gólman Jan Moník tentokrát situaci zachránil a nohou vykopl balon. Vysoká se v této pasáži držela na útočné polovině, přesto nakonec inkasovala.

Ve dvacáté čtvrté minutě domácí gólman Milan Pavliš konečky prstů vytěsnil střelu hostů na rohový kop. Centrovaný balon po sérii odrazů poskakoval na brankové čáře, a přesto že se brankář Pavliš předvedl s několika pohotovými zákroky, hosté nakonec díky Jakubu Knyrekovi dotlačili míč do sítě.

Za nerozhodného stavu byly šance k vidění na obou stranách, o něco více jich měli fotbalisté Vysoké, ani oni se ale před konce poločasu vedení neujali.

Oba celky pokračovali ve své ofenzivní hře i ve druhém poločase. V padesáté sedmé minutě z přímého kopu pálil Jan Podlipný, jeho střelu směřující do horního rohu ale gólman Moník vyrazil. Prakticky vzápětí na druhé straně zahrozila i Slavia, Tomáš Erber ale z hranice malého vápna zamířil pouze do brankáře Pavliše.

 

Rozhodující moment přišel v šedesáté osmé minutě. Po přihrávce Vojtěcha Bělky se do pokutového území soupeře dostal Jan Pražák a jeho střela k bližší tyči skončila v síti. Slavia ve zbývajících minutách poslala na hřiště čerstvé síly, další vyrovnávací branku ale nevstřelila, ač si náznaky šancí vytvořila. Vysoká tak zvítězila 2:1.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: V úvodu utkání jsme se opět dopustili hrubé chyby a pustili domácí tým do vedení. V dalším průběhu prvního poločasu jsme přežili další šanci domácích a následně se nám podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase jsme po naší chybné rozehrávce inkasovali rozdilový gól. Pozitivní je, že jsme si vypracovali více brankových příležitostí, ale bohužel žádný ze čtyř brejků nám nevyšel. Porážka je pro nás krutá, remíza by byla spravedlivější.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , J. Píša [-] - J. Podlipný [-] , P. Duben [-] (76. Z. Veselý [-] ) , M. Haken [-] , R. Růžička [-] , P. Kafka [-] - V. Bělka [-] , J. Pražák [-] (87. J. Jelínek [-] )

FC Slavia Hradec Králové
M. Hloušek [-] , M. Šolc [-] , M. Mottl [-] , M. Klicnar [-] - M. Brázda [-] , J. Linhart [-] , M. Dostál [-] (76. D. Fišera [-] ) , Š. Derner [-] - J. Knyrek [-] (72. J. Rolník [-] ) , T. Erber [-] (72. D. Chobotský [-] ) - J. Moník [-]

ŽK: 44. P. Kafka , 57. T. Prorok - 39. M. Brázda , 57. M. Dostál , 62. M. Klicnar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Halama Miroslav - HNĚTYNKA Jaroslav, MIŠKAŘ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.