0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia odolala náporu Hořic a jediným gólem rozhodla


Branky


0

Fotbalisté Hořice měli zejména v prvním poločase několik slibných šancí na skórování, i ty největší však zůstaly nevyužity. Ve druhé půli hosté vyrovnali hru a deset minut před koncem jedinou brankou zápasu rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečnější byly v prvním poločase domácí Hořice. Ve dvacáté minutě Pavel Kuneš vyslal do samostatného úniku Patrika Palma. Domácí záložník postupoval sám proti Moníkovi, a dokonce měl k dispozici ještě dva doplňující spoluhráče. Parik Palm se však před gólmanem Slavie zamotal do vlastních kliček a dovolil hostům, aby nebezpečí zažehnali.

Prakticky celý první poločas byli aktivnější domácí, kteří obléhali soupeřovu polovinu. V zakončení ale Jiskra byla nedůrazná a nepřesná, a i proto svoji převahu v gól nepřetavila.

 

Ve druhém poločase Slavia přidala na aktivitě a po jednom dlouhém autovém vhazování směřovaným do vápna hosté nastřelili břevno Žižkovy brány. Rozhodnutí přišlo v osmdesáté první minutě. Na pravé straně využil volnějšího prostoru Michal Dostál, který prudkým přízemním centrem našel nabíhajícího Josefa Špačka, který na zadní tyči usměrnil míč do sítě. Jiskra ani v závěru nedokázala skórovat, a jediný gól tak rozhodl o výhře hradecké Slavie.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva TJ Jiskra Hořice: Výsledek nedopovídá průběhu hry, ale bohužel naše střelecká neschopnost a štěstí hostí rozhodly. V prvním poločase se hrálo jen na jednu branku, a to slávistickou. Šance však zůstaly nevyužity, a to dokonce když jsme šli tři na nikoho. Ve druhém poločase hosté hru začali vyrovnávat a deset minut před koncem vstřelili z ojedinělé šance rozhodující branku. Velká škoda, ale máme na čem stavět pro další zápasy.

FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: První poločas snad ani radši nebudu hodnotit, náš výkon byl slušně řečeno "nekoukatelný", domácí tým měl více ze hry a jenom díky štěstí jsme do poločasu neinkasovali. Po přestávce se hra vyrovnala a nám se v závěru podařilo vstřelit vítěznou branku. Z neurovnaného utkání se všemi znaky úvodu sezony si vezeme tři body, se kterými jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] (86. M. Tomáš [-] ) , M. Vodnárek [-] , D. Palm [-] , D. Pour [-] - P. Palm [-] (77. F. Kubát [-] ) , P. Kuneš [-] (62. J. Kuneš [-] ) , A. Šlambera [-] (64. J. Kočí [-] ) , J. Rozsévač [-] , A. Vávra [-] - J. Rubeš [-] (88. P. Kolovrátník [-] ) -

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - Š. Derner [-] (90. D. Veselý [-] ) , M. Klicnar [-] , P. Polanský [-] , J. Lán [-] , D. Chobotský [-] (46. J. Špaček [-] ) , M. Hloušek [-] , M. Dostál [-] , J. Linhart [-] (90. J. Hajcman [-] ) , M. Brázda [-] (11. B. Pilný [-] ) , M. Šolc [-]

ŽK: 45. D. Palm - 18. D. Chobotský , 24. M. Hloušek , 78. J. Špaček , 79. B. Pilný , 85. M. Dostál , 90. J. Lán .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Šiling Karel - NÝVLT Roman, PRINZ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.