P. Hobík 34. (vl.)
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalty určily bod navíc pro Tuchlovice


Branky


34. P. Hobík (vl.) - 63. M. Koštíř
0

Tuchlovice - Postavení v tabulce nehrálo roli. Domácí byli sice papírovými favority, ale Semice nebyly vůbec jednoduchý soupeř a utkání v Tuchlovících dovedly do penaltového rozstřelu. V tom byli úspěšnějsí domácí a zásluhou Brože získali bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě stoprocentní šance ke gólů nevedly a přišel trest

V úvodu zápasu drželi domácí Tuchlovice míč, ale nedostali se k žádnému zakončení. To se změnilo až v 15' po střele Kedroně, ale jeho střela neměla patřičnou přesnost ani razanci a tak Štrupl zasahovat nemusel. Ve 20' se uvedli také hosté. V obrovské šanci se ocitl Holas, ale Pospíšil předvedl skvělý zákrok. 

 

 

Po půl hodině hry byl v další gólové šanci Rychtařík, ale trestuhodně minul branku domácích. Ve 34' poslal Hafenrichter z pravé strany centrovaný míč do vápna hostů, který si pro ně nešťastně srazil do vlastní branky Hobík - 1:0. 

Koštíř zajistil Semicím alespoň bod

Do velké příležitosti se dostal v 50' domácí Kraus, ale se zakončení váhal a tak mu míč odkopl jeden ze semických obránců. Po chvíli už Kraus zakončoval, ale s jeho hlavičkou si poradil hostující brankář. V 63' dostal Koštíř kolmici za obranu a chladnokrevně zakončil - 1:1.

 

 

Semice mohly jít do vedení v 70' po střele Rychtaříka, který ale orazítkoval jen tyč tuchlovické svatyně. V 87'byl po dvouch žlutých kartách vyloučen domácí Hafenrichter, ale byly to Tuchlovice, které mohly rozhodnout. V poslední minutě zastavil střelu Balíka před brankářem Štruplem jeden z obránců. 

Penalta Brože rozhodla o bodu navíc pro Tuchlovice

První neproměněná penalta přišla ve třetí sérii hostujícím Švarcem a v páté sérii přestřelil Jareš. Domácí byli stoprocentní a rozhodující penaltu proměnil Brož. 



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - M. Balík [-] , V. Kraus [-] , M. Kedroň [-] , M. Cabejšek [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Brnovják [-] , L. Hajník [-] , M. Pudil [-] , J. Tirol [-] , J. Brož [-]

AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - J. Pavliš [-] , P. Hobík [-] , P. Šťastný [-] , P. Rychtařík [-] , Š. Bříza [-] , M. Neuhausel [-] , Š. Jareš [-] , P. Švarc [-] , M. Koštíř [-] , D. Holas [-]

ŽK: 26. P. Hafenrichter - 19. Š. Jareš , 58. Š. Bříza , 82. M. Neuhausel . ČK: 87. P. Hafenrichter .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.