3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2018 17:00

16.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín vyrovnal, ale nakonec stejně padl


Branky


8

Dohrávka 16. kola vyslala Spartak na hřiště vlastně již tradičního souputníka, se kterým se více či méně pravidelně potkává už od sezóny 2007/2008. Připomínka nejvýraznějšího úspěchu domácího klubu – pohárové vítězství nad Slavií Praha (tehdejším účastníkem Ligy mistrů) je v areálu stále patrná v podobě velkého panelu. Od té dobu se v brněnské místní části před bránou Moravského krasu událo mnohé a pro Spartak se původní dobrá bilance ve vzájemných duelech překlopila do záporných hodnot. Prohráli jsme oba duely v roce 2017, na podzim roku 2016 jsme v Líšni remizovali 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým o víkendu zdrtil vedoucí celek Prostějova na jeho půdě s famózním výsledkem 6:2. Dalo se čekat, že útočné choutky celku zkušeného matadora Miroslava Machálka budou pokračovat i v duelu s naším Spartakem. 

Tomu také odpovídala aktivita Líšně v úvodních minutách, která se snažila o rychlé výpady do naší obrany. Jako první však zahrozil v 10. minutě Spartak. Jiří Oulehla vysunul kolmicí k pokutovému území Martina Vyskočila, ten vyslal centr a Martin Malenovský nakonec z voleje zamířil vedle branky.

Domácí odpověděli v 11. minutě. Jako vždy velmi agilní David Krška vyslal do pokutového území centr a Adam Fila hlavičkou poslal míč vedle branky. Naší defenzivě zamotala Líšeň hlavu také v 15. minutě, po sérii krátkých přihrávek nakonec zakončoval vedle branky šikovný Reteno.

To bylo žel bohu na delší dobu také vše podstatné. Poté se hrálo spíše mezi šestnáctkami, anebo zárodek nějaké větší šance končil více či méně podařeným zakončením. 

Tuto pro diváka méně záživnou část hry utnul Spartak v 38. minutě. Po autovém vhazování se k míči v pokutovém území přes obránce protlačil Michal Šrom a jeho střela z voleje skončila po zásahu domácího brankáře Jana Kotnoura mimo branku. Před domácí brankou bylo horko i v 41. minutě poté, co do pokutového území zavezl míč Martin Vyskočil, nastalý zmatek,kdy míč putoval po kopačkách hráčů, ukončili hráči domácích odkopem. 

Dění první půle zakončila domácí Líšeň v 44.minutě, po rohovém kopu naskakující hráči nasměrovali míč mimo branku.

O mnoho úspěšnější však byla Líšeň při nástupu do druhé půle. Ještě se snad ani diváci po nezbytném osvěžení v přestávce neusadili na svá místa a měnilo se skóre. Domácí totiž vyslali do pokutového území centr, před zakončujícím Filou ještě míč zablokovala naše obrana, bohužel k nohám Tomáši Machálkovi a ten zavěsil nekompromisně pod břevno 1:0.

Nebezpečně pro naši defenzivu také vypadal souboj Tomáše Josla s Adamem Filou ve 48. minutě, který skončil faulem a standardkou proti naší brance na 16 metrech. Při situaci si dobře postavil zeď Jakub Dostál, a tak výsledná střela skončila jen v ní.

Parádní podívanou představil Spartak v 53. minutě. Kličkami se pěkně uvolnil Václav Ondřejka, našel Michala Šroma, ten však zakončil vedle branky.

Vzápětí se ale měnilo skóre, a to na druhé straně. V 53. minutě se domácí hrnuli do naší otevřené defenzivy a nakonec Reteno poslal míč podél vybíhajícího Dostála na 2:0.

Ještě hůře pro nás mohlo být v 61. minutě, po spolupráci Fily nicméně Tomáš Machálek namířil jen nad branku. 

V tom pak přišel úder Spartaku. V 64. minutě jsme zahrávali rohový kop, na míč si naběhl Michal Šrom a z voleje nekompromisně zavěsil na 2:1.

A to nebylo vše! Ofenzivní zabiják Michal Šrom se v 77. minutě na kraji obrany Líšně pustil do souboje s domácím matadorem Rudolfem Čampou, který nešťastně při obranném zákroku míč vlastně přistrčil zpět do dráhy našemu hráči a ten střelou na zadní tyč srovnal skóre na 2:2.

Parádní finiš Spartaku nakonec odezvu ve výsledku zápasu nenašel. V 84. minutě se domácí znovu hrnuli do naší otevřené obrany. Tomáš Machálek vyslal k zakončení Filu, u kterého byl Jakub Dostál dříve a míč skončil na rohovém kopu. Po něm se v chumlu k míči dostal Jan Hlavica a hlavičkou poslal míč do branky na výsledných 3:2.

Zápas řízený nejistými rozhodčími, kteří občas předvedli překvapivé posouzení herních situací (hlavní sudí tak navázal na své nešťastné působení v jiném zápase Spartaku v Otrokovicích), tedy bodový příděl Spartaku nepřinesl. 

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Z celkového pohledu na zápas jde asi o zaslouženou výhru Líšně. Ta si vytvořila víc brankových příležitostí a byla v nich agresivnějších. Na druhou stranu, když jsme prohrávali 2:0 a srovnali na 2:2, mrzí mne, že jsme si pět nebo šest minut před koncem nechali dát hloupý gól na 3:2. Jinak si myslím, že diváci viděli atraktivní fotbal se spoustou šancí a brankami, no bohužel se smutným koncem pro nás. Myslím si, že se nemáme za co stydět, obě dvě mužstva předvedla kvalitní výkon. Bohužel fotbalu nejvíce ublížil nepřesný rozhodčí. Některé jeho výroky jsem nepochopil.



Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - P. Demeter [-] , L. Hanuš [-] (56. L. Fall [-] ) , . Reteno [-] , A. Fila [-] , T. Machálek [-] , M. Machálek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (66. F. Smrčka [-] ) , M. Bednář [-] (46. R. Čampa [-] ) , J. Hlavica [-]

SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - M. Vyskočil [-] (86. T. Pospíšil [-] ) , J. Zlámal [-] (74. M. Minář [-] ) , M. Malenovský [-] , T. Josl [-] , E. Hradil [-] (68. V. Rožek [-] ) , M. Vyskočil [-] , M. Šrom [-] , M. Dvořáček [-] , J. Oulehla [-] , V. Ondřejka [-]

ŽK: 33. L. Hanuš , 86. F. Smrčka - 30. M. Vyskočil , 49. T. Josl .
Počet diváků: 293. Rozhodčí: ŽUROVEC David - MIKESKA Karel, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Líšeň je na koni a potvrdí to.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích