Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 12:00

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Utkání Slavoje B s Dolním Dvořištěm ovlivnila kontroverzní červená karta


0

ČESKÝ KRUMLOV - Pohledný zápas plný šancí mohli vidět diváci v Českém Krumlově, kam zavítalo Dolní Dvořiště. Hostující celek přijelo podpořit mnoho příznivců, kterých bylo mnohem více než těch domácích…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přívratský otevřel skóre

První náznak šance měli hosté v osmé minutě, kdy Vančura našel na hranici vápna Kotlára, ten se ale ke střele nedostal. Domácí odpověděli zajímavým centrem na Zatloukala o dvě minuty později, jeho střelu ale zablokoval hostující obránce. V 18. minutě se dostal k centru z pravé strany Krenauer a přesným pasem našel nohu Stanislava Přívratského, který ji jen nastavil a poslal Dolní Dvořiště do vedení – 0:1. Domácí mohli odpovědět záhy. Hofmann přetlačil v souboji Zemana, přihrál Neckářovi, který se prezentoval nepřesnou střelou z rohu vápna. Ve 21. minutě prokázal vynikající čtení hry domácí brankář Votýpka, který vyběhl téměř ke středovému kruhu, aby poslal míč hlavou do bezpečí před unikajícím Kotlárem. Kotlár byl v hlavní roli i o tři minuty později, kdy vyslal pěkný centr do vápna, kde však Přívratský jen těsně nedosáhl.

 

Zajímavý moment nabídla devětadvacátá minuta, kdy hosté po faulu na Plosze zahrávali přímý kop z rohu vápna. Krenauerův přízemní pokus lehce tečoval Zeman a míč skončil na tyči. Odražený míč pak odkopl domácí obránce do bezpečí. Dvě minuty nato měli šanci také domácí. Matěják zbrzdil rychlý protiútok, pěknou kolmicí vyslal na zteč Neckáře, který si však míč špatně posunul prvním dotykem a hostující brankář míč lapil.

 

Šest minut před koncem první půle měli domácí výhodu přímého kopu, který zahrával Hofmann. Centrovaný míč si našel jeden z domácích útočníků, ale jeho hlavičku zablokoval hostující obránce, který následně s pomocí brankáře Josefíka založil rychlý protiútok. Míč se dostal až ke Krenauerovi, jenž zpětnou přihrávkou našel na hranici vápna Macanoviče, ten však střelou ze záklonu brankáře Votýpku neohrozil. 

Florek uviděl za vulgární slova červenou kartu

Druhý poločas začal vyrovnávací brankou Slavoje. Ve 47. minutě totiž chyboval Zeman, jehož přihrávka ze středu hřiště našla pouze kopačky domácího hráče, který z druhého dotyku vyslal do sprinterského souboje Matouše Neckáře, který jej vyhrál a následně prostřelil vyběhnuvšího Josefíka – 1:1.

 

Na druhé straně předvedl pěknou akci Přívratský s Kotlárem. Hostující sedmnáctka se nejprve uvolnila, přiťukla míč k brankové čáře Kotlárovi, který hledal přihrávkou volného spoluhráče před prázdnou bránou, ten tam ale nebyl, a tak z šance nebylo nic. V 55. minutě předvedli pěknou akci domácí. Dlouhý balón našel Neckáře, ten předběhl Macanoviče, zasekl a přihrál na vápno Matějákovi, ten si míč zastavil, centrem vybídl volného Zatloukala, jehož střelu zblokoval hostující obránce na roh. Ten rozehráli domácí nakrátko a k balónu se opět dostal Zatloukat. Jeho nebezpečná střela levou nohou jen těsně minula pravou tyč.

 

Domácí měli více ze hry, ale paradoxně se do vedení dostali hosté. Nutno říci, že s pořádnou dávkou štěstí. Nepovedený centr Sulzera ze šedesáté minuty totiž propadl Zatloukalovi pod nohou a našel Stanislava Přívratského, který vystřelil z hranice vápna přesně do šibenice – 1:2.

 

V 67. minutě přišel rozhodující moment zápasu. Přímý kop Slavoje z hranice vápna trefil ve zdi ruku bránícího hráče, tu rozhodčí Janda neodpískal, a tak domácí vehementně protestovali. Nejaktivnějším byl Pavel Florek, který za svůj vulgární slovník vůči rozhodčímu uviděl rovnou červenou kartu. Chvíli po tomto momentu udeřili hosté potřetí. Rohový kop Vančury našel hlavu Tadeáše Zemana, který trefil přesně do šibenice – 1:3.

 

V 72. minutě mohlo přijít snížení, když se dostal do úniku Hofmann, ale míč si ukopl, a tak Josefík akci zastavil. O chvíli později udeřili hosté počtvrté. Přesný přízemní centr Krenauera z pravé strany našel nikým nehlídaného stopera Tadeáše Zemana, který z první poslal míč do šibenice – 1:4. Krenauer posílal centr na spoluhráče i o deset minut později, Přívratský však střelou z první netrefil tak přesně jako jeho spoluhráč před několika minutami, a tak se skóre neměnilo. Domácí měli šanci v 85. minutě, kdy Zatloukal našel na vápně Hofmanna, kterému se podařilo vystřelit na Josefíka, ten ale zajímavým zákrokem vyrazil na roh. Poslední šanci zápasu měli hosté, kteří zahrávali trestný kop z půlky hřiště. Dlouhý balón se odrazil k nohám Sulzera, který zkoušel štěstí střelou z první, ale trefil pouze dobře postaveného Votýpku, který míč ztlumil a poté chytil do náruče.



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér FK Dolní Dvořiště: My jsme do Krumlova odjížděli bez pěti hráčů (Kouba, Marek, Hajdák, Macanovič J.,Tesař), do zápasu šel i zraněný Růžička, který jde na vyšetření kolene. Výsledek se zdá jednoznačná, ale domácí se sešli v dobrém složení a hráli i kvalitně. Zejména Zatloukal, který má zkušeností na rozdávání. My jsme byli efektivní a dávali góly. Šance na vyšší výhru byli taky.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
M. Votýpka [-] - M. Kroupa [-] , J. Sekyra [-] , M. Neckář [-] , L. Hofmann [-] , M. Matěják [-] , J. Zatloukal [-] , M. Špát [-] , M. Paráček [-] , M. Štěpán [-] , J. Hladík [-]

FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - V. Kotlár [-] , S. Přívratský [-] , J. Krenauer [-] , P. Varhol [-] , T. Macanovič [-] , L. Plosz [-] , M. Rubeš [-] , T. Zeman [-] , J. Kubík [-] , M. Vančura [-]

ŽK: 51. J. Hladík - 54. T. Macanovič . ČK: 68. P. Florek .
Hráči zápasu: M. Neckář , J. Zatloukal - T. Zeman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Jaroslav - SUCHÁNEK Daniel (N), FAFL Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.