Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Patnáct minut stačilo Klíčanům na čtyři vstřelené branky


Branky


0

Příbram - Příbramský Spartak měl po dvou kolech jednu výhru a jednu prohru. Zavahání z Hvozdnice chtěli napravit na svém hřišti proti Klíčanům. Ty pro změnu dovedly první i druhé kolo do penaltového rozstřelu, ve kterém mají bilanci výhra, prohra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat během čtyř minut

Příbram vstoupila do utkání přesně podle představ. Střelecká příležitost ale nepřicházela. Útočné průniky končily na kopačkách obránců z Klíčan. Domácí byli za svoji aktivitu odměněni. V 25' krásně zakombinovali Rys s Morou a druhý jmenovaný uvolnil Vaška, který se s míčem nemazlil. Pěknou střelou obstřelil brankáře Zamazala a poslal domácí do vedení - 1:0. I nadále byl Spartak aktivnější. V další šanci se ocil Machač, ale nemířil přesně.

 

První šance hostů byla hned gólová. Klíčany vyrazily do rychlého protiútoku a na samotném konci stál ve 37' Hájek - 1:1. Příbram inkasovaná branka poměrně zaskočila. Běžela 41' a domácí Pazderník zratil před vlastním pokutovým územím míč, ke kterému se dostal Malík a trefil se přesně do levé šibenice - 1:2. 

 

Duo Jurčík, Minha sebrali domácím naději na tři body

Odhodlání domácích překazila ve 48' velká hrubice Suchého a střelu Jurčíka vykopával Červeňák už za brankovou čárou - 1:3. O pět minut později to bylo již o 3 branky. K překvapení všech skončil centr Minhy až za zády bezmocného Javorského - 1:4. Hned o minutu později se v tutovce před Javorským objevil zcela osamocený Jurčík. Javorský ale uchoval domácím naději skvělým zákrokem. To Spartak nakoplo.

 

Matějkův trestný kop v 60' vyrazil Zamazal na rohový kop. Poté v dobré pozici přestřelil Červeňák. V 65' byla zblokována střela Bábíčka, k dorážce se dostal Rys, ale mířil nepřesně. Minuta 70. přinesla naději Příbrami. Voříšek si narazil s Bábíčkem a z první utaženou střelou překonal k tyči brankáře Klíčan - 2:4. Další možnosti a náznaky šancí zůstaly nevyužity a tak se Klíčany mohly radovat ze zisku tří bodů. 

 

 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužstva: "Naše hra místy snese přísné měřítko a dá se na to koukat, ale máme obrovské množství nevynucených ztrát a nepřesností, které nás následně stojí velké úsilí znovu získat míč pod kontrolu. Věděli jsme, že tato soutěž je o něčem jiném. Věříme, že brzy se naučíme hrát tyto těžké zápasy a najdeme cestu k vítězství. I když to bolí, jsou to opět velmi cenné zkušenosti pro všechny z nás. Soupeři gratulujeme a my budeme o to usilovněji pracovat."




Sestavy


Spartak Příbram
T. Javorský [-] - P. Červeňák [-] (84. J. Hušek [-] ) , V. Machač [-] (50. D. Hájek [-] ) , A. Kuba [-] (50. A. Bábíček [-] ) , P. Rys [-] , M. Vašek [-] (60. O. Matějka [-] ) , P. Mora [-] (67. J. Voříšek [-] ) , M. Suchý [-] , A. Rampa [-] , J. Krejča [-] , M. Pazderník [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - J. Musil [-] , Š. Vošta [-] (90. L. Spilka [-] ) , Z. Malík [-] , M. Krimlák [-] - T. Buldra [-] , D. Minha [-] (77. M. Socha [-] ) , T. Petříček [-] , P. Hájek [-] , R. Šelicha [-] (86. R. Kříž [-] ) - T. Jurčík [-] (78. T. Krimlák [-] ) -

ŽK: 9. M. Suchý , 83. P. Rys .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, ŽABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.