Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

26.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr jasně pro Nový Jičín


Branky


9

Krásné počasí, výborná divácká kulisa s téměř osmistovkou fandů, mezi nimiž byl i starosta města dr. Dvořák, a po středeční výhře nad silným Slavičínem, cíl domácího týmu pokračovat ve výborných jarních výkonech s vítězným tažení na 1. Místo - to byl předpoklad výborného fotbalu, což se taky potvrdilo. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Od začátku zápasu domácího třetího celku tabulky s lídrem soutěže, se hrál oboustranně opatrný fotbal vycházející se zajištěných obran, když větší snaha po útočení byla pochopitelně k vidění u domácího celku. Po čtvrthodince hry se  po pěkné kombinační akci  s přihrávkou od Kalicha dostal do slibné gólové situace ostrostřelec Pyclík, jeho střela však byla sražena na roh. Hosté poprvé zahrozili až po dalších deseti minutách, jejich přímý kop byl sražen na roh a chvíli prošla přihrávka Zagola  přes  pokutového území mimo branku.  Domácí se stále snažili dobrou kombinační hrou dostávat se před šestnáctku hostí, mohli však sami inkasovat, když deset minut před přestávkou mířila po  přihrávce od Oravy, hlavička  Zagola v pádu vedle tyče branky Ognyanova, v zápětí domácí gólman vyřešil výbornými zákroky nadvakrát šanci hostí před svojí brankou. Krátce před přestávkou mohli dát domácí konečně vytoužený gól, jenže  po centru Pyclíka skončila technická střela Macíčka jen na tyči branky Urbáška.     Co se nepodařilo domácím  v závěru poločasu, přišlo hned po zahájení druhé půle, když se centr Wolfa dostal k Macíčkovi, který si „vychutnal“ brankáře a nezadržitelně otevřel skóre - 1:0. Brzy poté, co kapitán hostí Černotský nevyužil velkou šanci k vyrovnání, protože z dobré pozice před brankou tuto překopl, se domácí mohli radovat podruhé, když se po centru od Pyclíka, trefil za záda Urbáška Staněk - 2:0. To už byli domácí „v laufu“ a za dalších šest minut už to bylo 3:0, poté, co po centru od Pyclíka nekompromisně „zavěsil“ Opatřil a gólovou čtvrthodinku uzavřel o čtyři minuty později po individuální akci ostrostřelec Pyclík svým dvacátým gólem v sezóně - 4:0. O tři minuty později se mohli radovat i hráči lídra soutěže, když se po samostatné akci trefil k tyči Vavřík (4:1), což domácím ani tak moc nevadilo, protože měli dostatečně nahráno a měli stálou, místy až drtivou převahu, z níž „vyprodukovali“ pátý gól, o který se po přihrávce od Macíčka postaral Kalich - 5:1. V závěru se hra změnila téměř k exhibici domácího týmu, který se ještě po dalších dobré, ale nevyužité příležitostech Javorka, mohl po závěrečném signálu píšťalky rozhodčího Macrineanu radovat  s potleskem zaplněné tribuny ze zcela zaslouženého vítězství, které při prohře Havířova v Kozlovicích, znamená před posledními čtyřmi zápasy již 2. místo v tabulce se stejným počtem bodů jako vedoucí Ústí.



Více zde: https://www.fotbal-novyjicin.cz/news/a20-05-2018-fk-novy-jicin-usti-5-1-0-0/



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Pavel Hajný: „No tak určitě jsme spokojeni, to je jasné … jednak, že jsme zvítězili, ale zvítězili jsme i vysoko, ale především jsme ve druhém poločase podali velmi dobrý výkon, takže ta spokojenost určitě je na místě. V prvním poločase jsme do toho šli s tím, že jsou v předu nebezpeční a mají vynikající standartky. My jsme sice v prvním poločase byli na míči lepší než soupeř, ale oni bránili v bloku a čekali na nějaké protiútoky, dopředu jsou silní v soubojích, především zleva Oravou a Zagolem. My jsme si kromě té nastřelené tyčky před přestávkou skoro nic nevytvořili, takže výsledek první půle byl spravedlivý. Rozhodl určitě vstup do druhého poločasu, který nám vyšel velmi dobře, když jsme po dvou pěkných akcích dali dva góly, pak tři nula, a když už to bylo v podstatě rozhodnuté, tak to bylo dá se říci v nižším tempu, což byla jen taková malá vada na kráse, ale jinak jsme vyhráli zcela zaslouženě“.




Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - M. Kiss Farkas [-] (78. F. Nippert [-] ) , P. Macíček [-] , T. Wolf [-] , D. Javorek [-] , O. Malina [-] - M. Staněk [-] (83. T. Pokorný [-] ) , J. Kalich [-] (73. P. Urbanovský [-] ) , M. Švec [-] , J. Opatřil [-] - O. Pyclík [-]

TJ Sokol Ústí
D. Urbášek [-] - J. Smolka [-] , P. Vavřík [-] , P. Zagol [-] , M. Král [-] , R. Žingor [-] , T. Orava [-] (86. L. Kádě [-] ) , A. Michálek [-] , J. Pančochář [-] (60. D. Bezděk [-] ) , P. Černotský [-] (69. M. Škařupa [-] ) , R. Vladik [-]

ŽK: 23. T. Wolf - 58. T. Orava .
Počet diváků: 762. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - RICHTÁR Jaromír, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Kuja
Tip experta: remíza

Utkají se dva čelní týmy divizní tabulky, a proto utkání skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích