Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 10:15

19.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín padl na půdě opavské rezervy


Branky


0

DIVIZE-Fotbalisté opavské rezervy čekali na první soutěžní utkání až do konce března. V krnovském azylu přivítali nepříjemný Slavičín, který se drží v horních patrech divizní tabulky. Svěřenci trenéra Černína předvedli velmi kvalitní výkon, takže si naprosto zaslouženě připsali tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Slezského FC zažilo snový vstup do zápasu. Již ve 4. minutě odcentroval z levého křídla Stříž, Kotlík na sebe chytře upoutal pozornost hostujících obránců a z druhé vlny udeřil Rychlý – 1:0. Opavě samozřejmě narostla křídla, jenže potřebná pojistka dlouho nepřicházela. Střelecká smůla se přilepila na paty především Kotlíkovi, který zazdil nejméně tři tutovky. Klasicky se tedy uplatnilo otřepané „nedáš – dostaneš“. Čtyři minuty před přestávkou hrubě chyboval domácí stoper Kolísek a slavičínský Salajka nemilosrdně trestal – 1:1. Opavští mladíci ovšem brzy zmobilizovali síly a v 55. minutě opět překlopili misky vah na svou stranu. Hurta oslovil rozběhnutého Večerka nádherným křížným pasem, domácí záložník si balon šikovně zpracoval hrudí a nasměroval ho přesně ke vzdálenější tyči – 2:1. O chvíli později Večerek znovu zkoušel štěstí, jenže tentokrát správně nesešteloval mířidla. To samé platilo o hostujícím Elšíkovi, který zblízka hlavičkoval kousek nad břevno. V opavském dresu pak tradičně zpytoval svědomí Kotlík, aby se tedy raději v 73. minutě převtělil v nahrávače, když úspěšně asistoval Kolískovi – 3:1. Závěrečná čtvrthodinka ještě nabídla příležitosti slavičínského Vaculíka, resp. domácích Kotlíka s Matějem Helebrandem. „Na tento zápas jsme se hodně těšili. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého, protože Slavičín nás na podzim přehrál. Na soupeře jsme se tedy pečlivě připravili, když jsme byli hlavně v úvodních třiceti minutách jasně lepší. Bohužel jsme neproměnili spoustu šancí, což nás trošku znejistělo. Po přestávce jsme naštěstí rozhodli utkání v náš prospěch,“ sdělil kouč opavské rezervy Lukáš Černín.  

  

Autor: Jan Obludník



Sestavy


SFC Opava B
T. Mosler [-] - A. Helebrand [-] (64. R. Litwiak [-] ) , M. Helebrand [-] , J. Swiech [-] , P. Hurta [-] , J. Kolísek [-] , A. Rychlý [-] , O. Kotlík [-] , O. Večerek [-] (66. R. Grussmann [-] ) , V. Berger [-] (83. P. Kuzník [-] ) , M. Stříž [-]

FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - T. Švach [-] , V. Kalus [-] (60. T. Vaculík [-] ) , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] (60. B. Fojtík [-] ) , M. Goňa [-] , P. Švach [-] , D. Horáček [-] , J. Fojtů [-] (28. O. Školník [-] ) , M. Salajka [-] , P. Elšík [-]

ŽK: 66. O. Večerek , 75. J. Swiech - 35. D. Horáček , 46. O. Školník , 90. T. Švach .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZAORAL Vít - MALČÁNEK Václav, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.