2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

10.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovici znemožnil stíhací jízdu svým vyloučením Novák


Branky


0

Zápy ovládly dění prvního poločasu, trenér Mašek ale vůbec nebyl spokojen s tím, jak jeho svěřenci vstoupili do druhého dějství...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Vcelku zasloužené vítězství, a to hlavně za první poločas, ve kterém jsme byli jasně lepší a jasně dominovali. Měli jsme až pět gólových situací, dali branku, nastřelili jsme tyč, zatímco soupeř jen jednou vstřelil na bránu. Soupeř ale má kvalitu, což jeho postavení v tabulce ostatně jasně ukazuje. Nám v poslední době dělá problém vstup do druhého poločasu, nevím proč. Začneme pasivně bránit vedení, ač na to hráče upozorňujeme, jak v tréninkovém procesu, tak o poločase. I tentokrát se to opakovalo a soupeř nastřelil z ojedinělé šance tyč. Naštěstí jsme poté zvýšili vedení a soupeřům bek se navíc vyfauloval. Hráli jsme tak proti deseti, což je obvykle složité, protože to hráče táhne dopředu, zatímco soupeř už nemá za stavu 0:2 co ztratit. Byla z toho hra nahoru dolů, hodně jsme ztráceli míče. Dali jsme třetí branku, která nám nebyla uznána, nedali jsme další šance, ale i Dobrovice měla jasné šance, které naštěstí neproměnila. Hráčem zápasu zvolím brankáře Straku, který udržel nulu a momenty, které měl vyřešit, zvládl."

FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér):



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Valenta [-] (90. D. Pedro [-] ) , K. Piták [-] (88. M. Macek [-] ) , M. Kovařík [-] , P. Růžek [-] , T. Matějka [-] (64. V. Svoboda [-] ) , M. Pávek [-] , M. Novák [-] , P. Putz [-] , T. Bulíř [-] (79. M. Štěpánek [-] ) , M. Jelínek [-] (73. M. Šerý [-] )

FK Dobrovice
L. Dědek [-] - M. Routek [-] , D. Miškovský [-] (72. A. Fotr [-] ) , M. Volf [-] , J. Novák [-] , J. Krystan [-] (79. J. Eliáš [-] ) , R. Žaloudek [-] , D. Kostka [-] (60. D. Skuhravý [-] ) , P. Tvaroha [-] , M. Sedláček [-] , T. Osvald [-] (83. D. Pelyak [-] )

ŽK: 30. T. Matějka , 50. M. Jelínek - 53. J. Novák . ČK: 58. J. Novák .
Hráči zápasu: R. Straka .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.