2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ústí nad Orlicí přetlačilo Brozany a má už třetí výhru v řadě!


Branky


0

Ústečtí naznačují své možnosti. V první půli jim obstaral dvougólové vedení Vaňous, Brozany už jen snížily brankou Slaničky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vaňous se dvakrát prosadil

Samotné utkání začali domácí výborně, už v 1. min. trefil Opina z voleje centr Langera, gólman Lipš byl však pozorný. Hosté odpověděli střelou Spirkoskiho těsně vedle v 5. min. V 9. min. se na pravém křídle uvolnil Smejkal, poslal ideální přízemní centr před branku, kde byl nejrychleji kapitán Vaňous, jenž tečoval míč do sítě – 1:0.

 

Po gólu hosté převzali iniciativu, hrálo se převážně na polovině Jiskry. V 19. min. si gólman Krátký vybral první slabší chvilku, když neudržel lehký centr France, následoval velký závar ve vápně končící nakonec odkopem do bezpečí. Ve 22. min. po dalším přímém kopu Brozan do vápna hasil problém na brankové čáře dobře postavený Coufal. Domácí se náporu hostů dobře bránili, spolehlivě pracoval střed obrany s výtečným Jeníčkem v čele.

 

Nedáš – dostaneš se naplnilo v 44. min., kdy se do otevřeného prostoru pustil Smejkal, při střelbě byl na hranici vápna faulován, z čehož rezultoval přímý kop a ten poslal Vaňous přes zeď pod břevno, kam se marně snažil dostat brankář – 2:0. 

Přišlo jen snížení

Gól do šatny hosty nijak nedeprimoval, protože od úvodu 2. poločasu zle zatápěli domácí defenzivě, kde výrazně chybí záložník Falta, dlící na zahraniční dovolené. Obrana Jiskry však stála na pevných základech a v 63. min. po protiútoku a špatném odkopu Lipše mohl zvýšit Kukla, ale hostující gólman na hranici vápna svoji chybu faulem částečně odčinil. Přímý kop Vaňouse pak jen těsně minul branku. V 79. min. dostali hosté po přímém kopu za ruku míč do sítě, ale rozhodčí správně odpískal jejich faul ve vápně.

 

V 79. min. po dalším závaru ve vápně Jiskry odkopával z brankové čáry Strnad. V době sílícího náporu Brozan v 83. min., se „podařilo“ jinak velmi dobrému gólmanu Krátkému zopakovat hrubku z utkání proti Jirnům, tentokrát uvnitř vápna napálil míč do atakujícího Slaničky, který lacino dostal hosty do hry – 2:1. Drtivý tlak přinesl další šanci v 87. min., po pěkném uvolnění a střele Waltera těsně vedle, stáli při domácích všichni svatí.

 

AUTOR: Jan Skácel 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel (spolupracovník redakce): "Fotbalisté Jiskry nečekaně dobře zvládli těžkou sérii tří zápasů v šesti dnech a z posledního místa se katapultovali do přední poloviny tabulky. Zejména po přestávce byla únava patrná, sobotní soupeř hodně kousal a tak si konečné vítězství velmi slušně zaplněné ochozy náležitě vychutnaly. Velmi pěkné utkání skončilo nakonec vítězstvím Jiskry, která tak z anglického týdne vytěžila téměř maximum, osm bodů. V příštím kole nastoupí náš tým v Králově Dvoře. Toto utkání je na programu v sobotu 9. 9. od 10.30 hod. Nejlepší hráči - Ústí: Petr Jeníček – největší letní ústecká posila dokazuje své kvality, na postu stopera uplatňuje své velké zkušenosti, zápas od zápasu se lepší, v sobotní utkání v pokutovém území kraloval hlavou i na zemi, při sílícím tlaku soupeře byl obrovskou oporou. Skvělý výkon. Brozany: Rudolf Slanička, bylo ho plné hřiště, tak jako celé mužstvo velmi silný v ofenzivě, kde uplatňuje rychlost a přehled, bojovnost předvedl v závěru, kdy donutil brankáře k chybě a vsítil gól, který hosty vrátil do zápasu."




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Mareš [-] (46. M. Kukla [-] ) , M. Opina [-] (57. V. Habrman [-] ) , L. Smejkal [-] (73. J. Nikodem [-] ) , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] (84. M. Krátký [-] ) , J. Souček [-] (90. P. Chleboun [-] ) , P. Langer [-] , P. Jeníček [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-]

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - T. Bubeníček [-] , R. Cibulka [-] , J. Stehlík [-] , J. Franc [-] - R. Slanička [-] , B. Spirkoski [-] (57. M. Walter [-] ) , I. Šollar [-] , T. Vlasák [-] (77. P. Barnat [-] ) , M. Studecký [-] - J. Benda [-]

ŽK: 22. J. Souček , 66. J. Strnad - 63. P. Lipš , 80. M. Studecký , 89. J. Benda .
Hráči zápasu: Z. Vaňous , P. Jeníček - R. Slanička .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Paták Viktor - PASTYŘÍK Vladimír, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.