M. Mikolášek 20. (p.)
J. Čech 70.
2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:5
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Svatava jasně přestřílela Bukovany


Branky


20. M. Mikolášek (p.) , 70. J. Čech - 41. L. Hrouda , 45. L. Hrouda , 61. V. Jílek (p.) , 69. L. Hrouda , 80. D. Juhár
0

Favorit skupiny zdá se našel herní klid a pohodu a poté, co smolně vypadl z lepší skupiny si zbytek sezóny hodlá už jen užívat. Tentokrtá zajížděl do Bukovan, kde sice prohrával dlouho 0:1, ale v závěru půle zápas otočil a pak už si šel za pohodlnou výhrou 5:2. Baník tak získal další tři body a jasně vládne celé tabulce. Za dva zápasy navíc vsítil osm branek, coč jsou čtyři na zápas a inkasoval pouze dvakrát, tedy jednou na zápas. Skvělý úvod. Bukovany podruhé padly a zatím mají v tabulce pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovany zahazovaly šance, Svatava později ne

Svatava vůbec nezastihla začátek utkání, dělala chyby, málo běhala a vůbec nic nevymyslela. V podstatě se jen bránila lepšímu soupeři, který si hned na úvod vytvořil několik slibných šancí, ale všechny do jedné trestuhodně spálil. Kdyby měl alespoň padesátiprocentní úspěšnost, mohlo být i rozhodnuto. Jenže se tak nestalo. Ve dvacáté minutě se ale domácí do vedení přeci jen dostali, když sudí odpískal penaltu, které využil Martin Mikolášek. K dané situaci měl ale nevíc o říct Jaroslav Mráz, kterého sudí za hanlivé výroky poslal předčasně do sprch. Svatava ale i v deseti konečně začala přebírat iniciativu a tlačit se do koncovky. Zpočátku jen držela balón, ale postupně si vytvářela stále větší tlak, až se podařilo Lukáši Hroudovi v závěru půle snížit na 1:2. A nejen to, v poslení minut půle přidal Lukáš Hrouda ještě jeden zásah a Baník Svatava při dochodu do šaten rázem vedl.

Bukovany už v sobě vzdor nenašly

Ve druhé půli už to bylo v podstatě jen o jednom týmu. Bukovany nestíhaly, dokcházely jim síly a Svatava v poklidu kontrolovala hru. Bukovany navíc už v šedesáté minutě přišli o vyloučeného Koptíka, a tak se počet hráčů ase vyrovnal. A tak Svatava už jen zvyšovala. Nejdříve třetím zásahem definitivně rozhodl Václav Jílek. Chvíli po něm přidal čtvrtou branku a zkompletoval hattrick Lukáš Horuda, ale vzápětí se Svatava zapomněla myšlenkami v útoku a rychlým protiútokem jí potrestal Jan Čech. Ojedinělá šance sice nabídla snížení, ale k zdramatizování už rozhodně dojít nemělo. Bukovany dál tahaly za kratší konec a výhru Svatavy ještě v závěru podtrhl svým zásahem obránce David Juhár. Svatava tak hladce zvítězila 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: Nás opět srážely tři věci. Koncovka byla opět hrozná, špatná disciplína a nepřítomnost fotbalovosti. To jsou věci, které nás sráží v každém utkání. Opakujeme to stále, zejména na koncovce při tréninku hodně pracujeme, ale je to bez odezvy. Více k tomu asi ani nemám, co povědět.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Začátek byl od nás dost špatný a domácí nám pomohli tím, že promarnili dost šancí. Ve dvacáté minutě proti nám sudí pískl penaltu a jeden z našich hráčů mu k tomu asi něco pěkného řekl, za což byl vyloučen, a tak jsme od dvacáté minuty hrály v deseti. I tak jsme se ale postupně dostávaly do tempa a soupeře jsme přehrávaly. Druhá půle byla úplně v naší režii a zaslouženě jsme vyhráli. Kvalitou nebyl zápas nic moc, ale jak říkám, měli jsme navrch i v deseti.

Sestavy


TJ Baník Bukovany
J. Koptík [-] - Z. Repík [-] , M. Hamouz [-] , J. Bauchner [-] , J. Saska [-] , J. Čech [-] , V. Csorba [-] , M. Mikolášek [-] (46. T. Onody [-] ) , J. Kukla [-] (46. T. Svatoch [-] ) , F. Žába [-] , J. Čech [-]

TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - L. Hrouda [-] (83. P. Harvalík [-] ) , P. Popovič [-] , M. Gajdoš [-] , V. Jílek [-] , R. Holub [-] , A. Lídl [-] (50. J. Tříska [-] ) , L. Pech [-] , D. Juhár [-] , J. Mráz [-] , B. Vágner [-] (77. R. Šalka [-] )

ŽK: 23. L. Pech . ČK: 60. J. Koptík - 19. J. Mráz .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - PAŘIL Pavel (N), VETCHÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data

Zobrazit celou tabulku