Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 15:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistr ještě na závěr smetl Krásno, sezóna končí


0

A je to tady. Ve skupině o titul je dohráno a sezóna končí. V neděli odpoledne jí posledním jarním zápasem uzavřel již jistý mistr, Spartak Chodov, který si ve vzájemném utkání vyšlápl na Baník Krásno. Sice už o nic nešlo, ale domácí se chtěli na závěr rozloučit ve velkém stylu, a tak nepolevovali za žádného stavu. Krásno mu poslední zápas navíc usnadnilo tím, že přijelo značně oslabené a jen v jedenácti lidech, a tak bylo od začátku v otevřeném utkání o všem rozhodnuto. Chodov nakoenc zvítězil 13:3 a zůstal ve skupině o titul jediným neporaženým týmem. Krásno končí poslední, tedy páté celkově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku rozhodnuto

Chodov přistoupil k poslednímu zápasu sezóny velmi zodpovědně a hrál výborně. Krásno ve vysokých teplotách jen v jedenácti lidech nestíhalo a muselo se více šetřit. Od začátku se v podstatě jen bránilo a při každé sebemenší příležitosti zkoušelo ihned dostat balón dopředu a využít otevřené hry uvolněného souepře. Jenže to nevycházelo, a tak se mu Chodov od začátku podle očekávání vzdaloval. Hned v šesté minutě jej dostal do vedení Jan Kůrka a o dalších šest minut později už přidával druhý zásah Petr Macák st., ani se třetí brankou na sebe domácí ale nenchali dlouho čekat. Prakticky hned vzápětí se trefil také Petr Macák ml. a po čtvrthodině hry bylo jasně rozhodnuto. Otázkou už zůstávalo býti jen to, kolik gólů padne. Chodov pak ale pomalu zvolňoval a šetřil síly, přeci jen nebylo nad Chodovem zrovna nejfotbalovější počasí, a tak bylo nutné se zbytečně v posledním utkání trochu šetřit. Přesto tím ještě gólová smršť nekončila. Postupně totiž více a více odpadávali i sympaticky se snažící hosté, kteří pak začali inkasovat i s polovičním nasazením soupeře další branky. V e dvaatřicáté minutě se trefil Jakub Rau a chvíli po něm rozvlnil síť také Petr Macák ml.. Krásno ale dokázalo na pátou branku rychle odpovědět. Obarnou soupeře se prosmýkl Lukáš Šereda a dokázal stav ještě snížit. Také hosté si rozhodně chtěli poslední zápas ještě za každou cenu užít.

Ve druhé půli se na Krásnu podepsalo fyzické vyčerpání

Mezi Chodovem a Krásnem byl jeden velký rozdíl. Hosté přijeli jen v jedenácti a po půli byli v horkém počasí už velmi vyčerpaní, kdežto Chodov opět nechával hrát každého, kdo dorazil a postupně prostřídával. Baníku tak docházely síly velmi rychle a Chodov neměl problém s tím, aby jej dál snadno přehrával. Během pěti minut tak přidali další branky Jan Kůrka, Radek Jesipčuk st. a Karel Půlpán. A tím se rozhodně ještě nekončilo. V další desetiminutovce se rychle prosadil podruhé také Jakub Rau a po něm ve velmi rychlém sledu i Michal Kopecký a znovu Karel Půlpán. Pak už domácí ale konečně vypustili a fyzicky náročný zápas se už jen dohrával. I tak ale později dokázal Jan Kůrka ještě zkompletovat hattrick. Po tomto zásahu ale Chodov polevil až příšliš a během chvíle za to byl potrestán Romanem Schlossbauerem a Tomášem Pincem. Vzápětí ale Chodov zase trochu zpozorněl a začla hru kontrolovat. Nikam už se ale nehnal. Přesto ještě dokázal v poslední desetiminutovce přidat jednu branku Radek Jesipčuk st.. Tím už ale závěrečné gólové hody končily. Rozlučka se sezónou to byla ale přesně tak, jak se patří a sluší. Celkem spokojení mohou odjíždět i hosté, i přes to, že padli dohromady o deset branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Tento zápas se už dohrával jen z povinnosti. Hosté přijeli jen v jednácti v silně kombinované sestavě, a tak to bylo od začátku spíše jen otázkou konečného skóre. Důležité bylo aby se nikdo nezranil a vše dopadlo dobře. A pokud se mám vyjádřit k sezóně, tak je jasné, že jí hodnotíme pozitivně. Nicméně ani my jsme se nevyhnuli určitým problémům, které řeší každý jiný tým. Kvůli pracovním povinnostem jsme museli často lepit sestavu a podobně, takže tam určitě i negativní chvíle byly, ale i tak jsme byli nejlepší a máme titul. Takže jsme spokojení.

TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - P. Macák st. [-] , M. Hopf [-] (58. J. Kiss [-] ) , J. Pinc [-] - J. Frána [-] (46. K. Půlpán [-] ) , L. Gergely [-] (46. R. Jesipčuk st. [-] ) - P. Macák ml. [-] (46. L. Rau [-] ) , R. Fojtík [-] , J. Kůrka [-] , M. Kopecký [-] , J. Rau [-]

TJ Baník Krásno
M. Homolka [-] - J. Masopust ml. [-] , P. Michalec [-] , J. Schröck [-] , R. Trnka [-] , R. Schlossbauer ml. [-] - K. Václavík [-] , L. Šereda [-] , W. Lorenz [-] - T. Pinc [-] - V. Kvapil [-]

ŽK: 78. P. Macák st. .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Topinka Ondřej - DUČINSKÝ Václav (N), HEŘMAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.