Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:30

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovská vyhrála přestřelku v Krásně a je rázem třetí


Branky


0

Chodovská měla tragický úvod jara, ale zdá se, že se pomalu přeci jen začíná zvedat. Díky dvěma porážkám Krásna z poslední doby je už třetí a zdá se, že je zpět. Tentokrtá v Krásně zvládla divoku přestřelku a vstřelila více gólů, než v předchozích pěti zápasech dohromady. Krásno kleslo po porážce 4:6 na čtvrtou příčku. Poslední Jindřichovice na něj ale ztrácejí jen bod, stejně, jako Baník na Chodovskou, a tak je jasné, že to bude v souboji o celkový bronz ještě parádní boj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovská se tentokrát nevzdala a obrátila zápas v první půli

Krásno mělo na začátku převahu. Chodovské se nedařil oa dělala zbytečné chyby, kterých domácí tým dokázal využívat. Už v sedmé minutě dostal domácí celek do vedení Jan Husák a později zvýšil ještě Kristián Václavík. Po čtvrthodině hry tak nejspíš všichni fanoušci nabrali dojmu, že jen rozhodnuto, ale to byl omyl. Chodovská se tentokrtá dokázala ze špatného úvodu otřepat a začala bojovat o návrat do hry. Krásno nedokázalo zareagovat. Dál hrála velmi otevřeně, ale Chodovské se dařilo v poli lépe, a tak se hosté stále více a snáze dostávali do vápna soupeře a vytvářěla si šance. Už v jedenadvacáté minutě jí tak do hry vrátil Dominik Branný a jen o pár minut déle už vyrovnával senzační comeback, tak netypický pro Chodovskou, Martin Gabčo. To už Baník donutilo hrát trochu opatrněji. Oba týmy se více zformovaly a začal se hrát velmi vyrovnaný fotbal. Hosté měli stále mírně navrch, ale šance byly na obou stranách. Oběma celkům ale na krátký čas zvlhnul střelný prach, a tak přišla trochu delší bezbranková fáze. V osmatřicáté minutě ale ke střele napřáhl Petr Dušek, který tak poslal svým pokusem Chodovskou do vedení. Obrat byl na světe a Krásno mělo před druhou půlí o čem přemýšlet.

Rozhodovalo se až v divokém závěru

Úvod druhého dějství byl hodně opatrný a vyrovnaný. Oba týmy se snažily hrát především ze zabezpečené obrany a nikam se zbytečně netlačily. Postupně se ale hra zase víe otvírala a šance se začaly množit. Jako první toho využilo Krásno, když se podařilo v devětapadesáté minutě vyrovnat Kristiánu Václavíkovi. Bylo jasné, že to bude ještě pořádné drama. Diváci sledovali parádní fotbal. Oba týmy hrály dost zodpovědně, ale zároveň bojovaly velmi aktivě o důležité odskočení soupeři. Dlouho se to nikomu nedařilo, ale nakonec štěstěna přála trochu více hostům. Veledůležitou branku vsítil zhruba dvacet minut před koncem Petr Binias. Chodovské se v následujících minutách dařilo svůj náskok udržovat, a tak muselo Krásno v poslendí desetiminutovce hru co nejvíce otevřít, aby se mu podařilo zase vyrovnat. Toho ale dokázali hosté využít. Postupně se znovu trefili Dominik Branný i Martin Gabčo, kteří tak společými silami definitivně rozhodli. Krásnu už nebylo nic platné ani závěrečné snížení z kopačky Martina Chmelíka. Hosté tak nakonec brali tři body za výhru 6:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Ono sice už o nic nejde, ale přesto jsme od domácího zápasu očekávali tři body. Chtěli jsme si ten zápas alespoň užít, což se nám celkem dařilo. Měli jsme více ze hry, ale zase nás trápila koncovka, což je momentálně jednoznačně náš největší problém. Nejsme prostě schopní dát gól. Určitě nás mrzí, že jsme tyhle tři body ztratili, určitě jsme si to měli ohlídat, ale jak říkám, ono je to už v podstatě jedno. Špatně jsme nehráli, zápas jsme si celkem užili, takže můžeme být celkem spokojení.

FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Krásno
V. Kvapil [-] - O. Pikal [-] , M. Urbánek [-] , P. Michalec [-] - M. Kvapil [-] , J. Schröck [-] , J. Husák [-] (75. M. Chmelík [-] ) , K. Václavík [-] - R. Trnka [-] - T. Pinc [-] , K. Urban [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - M. Gabčo [-] - J. Volek [-] , A. Bogdaň [-] , M. Kastl [-] , P. Dušek [-] , T. Bílý [-] , M. Tatar [-] - T. Wolarz [-] (45. P. Binias [-] ) , D. Branný [-] , R. Tomášek [-]

Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.